Reflexné Bezpečnostné Psa Nastaviteľné Popruhy Odolné Psy Vesta Vonkajšie Chôdza Hrudníka Popruh pre Malé a Stredné Psy Pet Produktov

€6.58


Funkcia:

1.Tento pes reflexné popruhy, má dual elastická konštrukcia na bruchu popruhy, poskytuje stretchability pre viac pohodlia a pomáhajú absorbovať hovada, znížiť záťaž a riziko Zranil.

2.Čalúnená & pohodlné rukoväť, mäkké náplň robí pre rukoväť, že sa cíti dobre do ruky, pre extra kontrolu sprievodca vášho psa.

3.Veľký priestor reflexné šitie pre nočné použitie poskytuje pridané viditeľnosť. Ľahké a odolné, navrhnutý s minimálne hromadne pre maximálnu obratnosť.

4.Pet postroj je mäkký priedušný non-jedovaté oka čalúnená, ťahanie tlak sa rovnomerne telu, aby sa zabránilo Udusenia. Tento jednoduchý psa na postroj je ideálny pre každodenné prechádzky, beh, turistika, školenia, poľovníctvo, outdoor adventure a viac!

Zoznam balíkov:1 x Postroj Psa

Poznámka:

1. 1.00 cm=0.39"

2.Prosím, dovoľte malý rozdiel vzhľadom na ručné meranie .

3.Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme za pochopenie a prajeme vám šťastný nakupovanie!

Štítky: pes auto produkty, fleeze psa produkty, medvedík psa produkty, interaktívne psa produkty, pes, pet produktov, pes produkty armády, škótsky psa produkty, hygienické potreby psa, bully psa produkty, zdravotnícke výrobky psa.


( 0 Hodnotenie )

Počet