5 ks Hodvábne Hladké, Mäkké Premium 3-Vrstvové Toaletný Papier Kuchyňa, Wc Tváre Mäkké Tkanivá Absorpčné Tkanív Papiera Prírodné Drevo

€7.34


Vlastnosti: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné 【PRIATEĽSKÉ krajiny A NULA CHEMIKÁLIE] vyzýva výhody má viac ako obchode kúpil panny buničiny tkaniva - je to LEPŠIE PRE PLANÉTU, LEPŠIE PRE TELO - Ak máte záujem o vedenie chemicko-ládina toaletný papier preč z vášho tela a potom pomocou je spôsob, ako ísť - Trezor na jemnú a citlivú pokožku, má nulový BPA, nepúšťa vlákna zadarmo, allergan-zadarmo a bambusu buničiny strong - Tiež lesa friendly, krutosti zadarmo a fekálneho bezpečné 【CELÁ RODINA MÔŽE POUŽÍVAŤ, POTTY TRAINING IDEÁLNY] vyzýva Dať prírodné čisté batoľa je jemné dno, veľký kompliment prírodný obrúsky - rozlúčiť SA OBJEMNÉ OBALOV, KTORÉ ZABERÁ TOĽKO MIESTA, SME ROLL LISTY PEVNE NA ROLE, A TO je V KOMPAKTNEJ VEĽKOSTI MÔŽETE TAK UŠETRIŤ MIESTO PRI SKLADOVANÍ -TIEŽ PRICHÁDZA S ĽAHKO VYKONÁVAŤ RUKOVÄŤ 【špeciálne obrázok dizajn] vyzýva máte pocit, radosť pri každom použití. 【Zaujímavé dekorácie] vyzýva je vaša kúpeľňa zábavné miesto pre návštevu, keď vaši priatelia navštívte Špecifikácia: Vrstva: 3 Vrstvy čas použiteľnosti: 3 roky Materiál: Primárny drevná buničina Farba: Biela Vôňa: Nie Veľkosť: app. 10.8x17.5 cm/4.25×6.89 v Množstve: 5bags Počet listov: 210 stránkové listy per pack Poznámka: Prechod: 1cm=10 mm=0.39 palcový Č maloobchodnom balení. Prosím, dovoľte 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme! Balenie obsahuje: 5 x taška Papier(ostatné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky.)

Štítky: donald trump toaletný papier rolka, logo toaletný papier, porrta toaletný papier, donald trump wc papier, mlieko na opaľovanie spf50, horúce donald trump toaletný papier, missha slnko, tenké toaletný papier, donald trump toaletný papier farba, držiteľ obrúsok.


( 0 Hodnotenie )

Počet