Móda Načechraný Šifón Pettiskirts tutu Baby Dievčatá Sukne Princess dance sukne nosiť Party oblečenie Plnej veľkosti 12M-18T

€8.26


Vážený Zákazník: Dobrý Deň. Naše sukne veľkosť sa pohybuje od prváci dospelých. A tak existuje mnoho rôznych veľkostiach. Pred uvedenie objednávku, dúfam, že môj milý zákazník môže vidieť naše veľkosť grafu kúpiť správnu veľkosť. Pre dospelých, odporúčame nákup našej veľkosti 4XL.

Továreň priamo predaja ,ak potrebujete zmeniť veľkosť ,prosím, kontaktujte nás!ďakujeme !

Táto Sukňa je skvelá pre mnohých príležitostiach, vrátane svadby, dovolenky, strany,

tanec odôvodnenia, foto strieľa, súťaží, alebo z akéhokoľvek iného dôvodu potrebujete.

vrstvy sukne: 2 layler z vysoko kvalitného tylu + 1 vrstvy sliznice

Materiál: mäkké kvalitný Nylon tylu

Ak budete potrebovať malý kód alebo Gabon,prosím, kontaktujte nás

1.Vzhľadom na charakter oka farbic, že by mohlo byť nejaké čistú handričku mince vo vnútri vrecko, ktoré sa nedajú obísť počas rezania a šitia. Prosím, umyť pred nosenie.(Po umytí vodou, zavesenie sukne na suché prirodzene.)

2. Ako všetky naše odevy sú ručne šité a zákazníka na mieru, hotové odevy môžu líšiť v závislosti od približne 1-3 cm v uvedených meraní. 3. Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie, atď. Najmä červená, čierna a biela farba.

Skenovanie WeChat QR Kód, pridávať priateľov, odpovedať rýchlejšie Poznámka:skontrolujte prosím, prečítajte si profil, ak ste objednávku ,ďakujem! nižšie mať farba grafu ,môžete slobodu vybrať farbu a veľkosť ,ak potrebujete ,obráťte sa na nás!a nechaj ma správu alebo mi farba číslo ,ďakujem

Továreň priamo predaja ,ak potrebujete zmeniť veľkosť ,prosím, kontaktujte nás!ďakujeme !

Štítky: mini sukne, extra načechraný spodnička, kephy, veľkých, svetlý veľkosť, čierna sukňa, veľkých, svetlý ženy veľkosti, super načechraný spodnička, Čínskom Tang Oblek, načechraný vrstvený spodnička, dieťa orange tutu.


( 1 Hodnotenie )

Počet