2pieces hliníkový chladič 50*23-100mm/LED chladič/Robot IC chladič/LED chladič/ Laser plutvy

€3.72


1 .hliníkový chladič

2.veľkosť:50*23-100mm

farba:hliníková, biela

Iné vlastné služby:

1. dĺžka 2,3 Farby,Poloshing 4,Práškové lakovanie 5,Kartáčovaný hliník fólie 6,Vystrihnúť otvory 7,Laserové gravírovanie

Iné vlastné služby: Sme poskytujú aj iné vlastné služby, ako je napríklad zmena dĺžky, mlyn dokončiť , eloxovanie, práškové lakovanie, vystrihnúť otvory, zmeniť farbu. Na MIN je 50 ks. Ak potrebujete tieto služby, dajte nám prosím vedieť. Vaša spokojnosť je náš večný výkon!

Špeciálne Prispôsobenie: Ak potrebujete ďalšie prispôsobenia, ako je vŕtanie, zmena dĺžky, eloxovanie, červená ihly, atď., je potrebné dávkový súbor. Prosím, kontaktujte zákaznícky servis poradenstvo. Ďakujeme vám za návštevu. Dovozného cla / Duty Prosím na vedomie, že: 1. Cena, ktorú ste zaplatili položka vylučuje akúkoľvek ciel. 2. Kupujúci by mal platiť za to. Nechceme platiť clo. 3. Objednávky môžu byť účtované dodatočné clo. Dane, alebo iných colných poplatkov súvisiacich s vašej krajine. To je kupujúceho zodpovednosti. 4. Náklady na zásielku neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel. Ale budeme sa snažiť znížiť, alebo sa mu vyhnúť. Naša cena nie je vrátane ciel a ostatných miestneho poplatky. To je spoplatnené pre kupujúcich, ale budeme sa snažiť znížiť, alebo sa mu vyhnúť. Spôsob platby a Objednávku Alipay ZÁVÄZOK povolené. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované bloková platobných procesorov. VSTUP bude držať platba do prijatí vašej objednávky s spokojnosť. Zásielková Služba: Predávajúci Záruku.Dodacia lehota 60 dní, Sme loď s: EPacket Čína Príspevok Air Mail Hong Kong príspevku registrovaný Air Mail Hong kong Post Lietadlo Čína Príspevok Air Mail Čína Príspevok Vzduchu Parcely Čína Príspevok registrované malých balení Tak naliehavá. Pls vybrať DHL / FEDEX / TNT / EMS, Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a úhrade zákazky vrátane dopravy za poplatok. Budeme posielať položky do 5 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená. Pri objednávke, prosím, vyplňte Meno a priezvisko, vhodné vyzdvihnúť balíkov. ďakujem. Zadarmo: výrobky sa dodávajú s sledovacie číslo v kalendári uvedené na webových stránkach Všetky výrobky budú skontrolovať pred odoslaním. My len loď na adresu, na www.tantra-egypt.sk. Prosím, uistite sa, že je správne a aktuálne. Prosím potvrďte vašu adresu, nie sme zodpovední za zlý, alebo nedoručila adresu. Vracia: snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom najlepšie, čo môžeme. Vrátime vám ak ste vrátenie tovaru do 7 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci by mal zabezpečiť, aby sa vrátil položky sú v pôvodnom stave. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovednosť za akékoľvek škody alebo straty, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať žiadosť s logistickej spoločnosti na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu. Bude kupujúci zodpovedný za náklady na dopravu k návratu položky. Kupujúci by mal kontaktujte nás, ak si potrebujete vrátiť alebo vymeniť do 7 dní, keď ste dostali balík. Spätná väzba: Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím zanechať pozitívne komentáre a 5 star ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najskôr pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Budeme sa snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: hliníkový chladiaci, meď chladič, laser radiátorov, 10 mm chladič, hliníkový chladič, Hliníkový chladič, chladič, 100mm chladič, radiat, chladič laser.


( 4 Hodnotenie )

Počet