Magnetické Zavesenie Stlmiť D5 Čerpadlo Automatické Regulácie Otáčok Vody Chladiace Čerpadlá

€34.65


Špecifikácia:

1. Napätie: 8-24V DC

2. Výkon: 18W

3. Port: big 4 pin

4. M aximum vedúci: 4-5M

5. M aximum prietok: 1200-1300L/H

6. Ma ximum Rýchlosť: 5900rpm

Kryt čerpadla typ: kompatibilný s D5 kryt čerpadla

Upozornenie: Tento produkt je iba čerpadla jadro a nemôže byť použitý samostatne. To musí byť používaný s kryt čerpadla brnenie. Žiadne polievanie t est je povolené, a pálenie nie je zaručená.

Balenie zoznam:

1 x Vody Chladiace čerpadlá

FAQ: 1.Je tam nejaký sledovacie Číslo pre svoj položky? Áno, sme loď, na každej objednávke ich Sledovacie Číslo, a môžete si prezrieť zásielku staus na príslušné webové stránky. 2. Je produkt, rovnako ako fotografie? Áno, všetky fotky sú reálne. Vzali sme tieto fotografie sami. 3. Akú veľkosť sa zmestí mňa? Odporúčame vám pozrieť sa na naše veľkosť návrh graf nižšie a náš produkt veľkosť grafu, ak ste normálny obrázok. ak máte špeciálne obrázok, prosím, kontaktujte nás ( povedzte nám vašu výšku a váhu, prsia, pás, hip veľkosť ). 4. Som predajca,chcel by som si kúpiť mnohé kúsky položka, čo je veľkoobchodné ceny? Ahoj,vďaka za váš dotaz, ak by ste si chceli kúpiť veľké množstvo, prosím pošlite nám e-mail, dáme vám najlepšiu cenu, vďaka!

Štítky: corsair ram, vodný chladič rgb redragon, d5 čerpadlo top, cool vodné čerpadlo, ventilátor coolmoon, chladič rgb, bykski, kovové čerpadlo vodné chladenie, led rgb pásy, radiálna rýchlosť ventilátora regulátor.


( 4 Hodnotenie )

Počet