Nerezový Análny Plug Sexuálne Hračky, Ženy, Muži Dildo Zadok Plug Crystal Masáž Prostaty Dospelých, Sexuálne Produkty Intímnej Tovar S M L

€6.53


Ochrana Osobných Údajov Zaručená

Vaše súkromie je veľmi dôležité, pre nás! Sľubujeme, pošlite svoje produkty v tajnej stave, vždy nenašli sa žiadne obrázky a slová o sexe na vaše balíky. (prosím, pošlite nám správu, ak máte iné požiadavky). O našich diskrétnom balení nemusíte sa báť, iba osoba, ktorá pozná obsah balenia je vás!

Špecifikácie

Typ: 1. Typ/Type 2; Farba: Strieborná; Veľkosť: S M L Rozmery (ako na obrázku); Materiál: Nehrdzavejúca Oceľ, Pyrex Glass ; Vodotesný: 100% Vodotesný.

Typ 1

Typ 2

Funkcie

1. Bezpečné a jednoduché na čistenie; 2. Hladký povrch je vhodné pre vkladanie a ťažba; 3. Pohodlné dizajn je potrebné mať pre milovníkov análneho; 4. Gem výzdoba chvost dodáva vizuálny vplyv a lepší sex skúsenosti.

Použitie

1. Namočiť análny plug v teple alebo v ľadovej vode na chvíľu; 2. Pridajte trochu maziva do análneho plug; 3. Vzostup zadku, relax tela a pomaly zatlačte análny zapojiť do konečníka; 4. Potom si so svojím partnerom normálne, alebo použiť s inými sexuálne hračky; 5. Čistenie mydlom a teplou vodou pred a po použití, a potom suché prirodzene vo vzduchu; 6. Odporúča sa, aby začiatočníci by nemali skúste stredné a veľké veľkosti prvýkrát; 7. Malé rozmery je vhodný pre začiatočníkov, stredná veľkosť je vhodná pre väčšinu ľudí a veľké veľkosti je vhodná pre tých, ktorí hľadajú stimulácie.

Package Zahrnuté

1* Análny Plug; 1* Black Velvet Taška.

Štítky: muž bdsm, dildo, testis prostaty masér, moje sexuálne hračky, sex hračky, análny, doplnky pre dospelých, muži sveter, vibrat, sex.


( 2 Hodnotenie )

Počet