Erotické Masér Kovový Zadok Zástrčky Purpurové Srdce Crystal Base Black Análny Plug Dildo Korálky Pošvy Vložiť Mužov Prostaty Masér

€3.88


Členenie položka Opis Funkcie: Anal plug 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Stimuluje zadok plug je hladký, ale sensually tvarovaná hračka určená pre čistý análny potešenie Zaoblené tip pre ľahký vstup V tvare Srdca je viac zaujímavé, Hypoalergénne, 100% Ftalát-free, Nonporous Skvelé pre mužov a ženy Vibrátor Bezpečný Materiál bez zlých vôňa Nepremokavé a ľahko sa čistí 10 rýchlosti výkonné vibrácie Kompatibilný so všetkými druhmi lubes CE Certifikácia, Špecifikácia: Anal Plug Farba: Pištoľ black Materiál: Zdravotnícke nehrdzavejúcej ocele Vibrátor Materiál:ABS nbsp Farba: Čierna Batéria:1*AAA(nie include) Dropshipping môžete obrátiť na zákaznícku službu požiadať o high-definition obrázky. Ochrana osobných údajov Zaručená: ochrana Vášho súkromia je pre nás veľmi dôležitá. Naše diskrétnom balení môžete nakupovať v dôveru, jediná osoba, ktorá vie, čo je vo vnútri balenia vás!

O Zásielke: 1. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 2. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 3. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. O Zábezpeky: 1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). 2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale). Vrátenie & Return: 1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní. 2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat. O Pripomienky: 1.Vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše Business development,Tak prosím opustí spätnú Väzbu, 5 Hviezdy, ak ste spokojní s našimi výrobkami,Ďakujem. 2.Nenechávajte Negatívnej Spätnej väzby, bez žiadajú nás o pomoc,prosím neváhajte a Kontaktujte sa s nami najskôr, ak máte nejaký problém.Vopred vám ďakujeme za vašu trpezlivosť.

Štítky: análne hračky veľkú robertek, sex hračky žena, testis prostaty masér, gspot masér prostaty, osobné análny masér, sexuálnu hračku, zadok rozbaliť, menovitý prostaty masér, análny, sex hračky, vibrat.


( 2 Hodnotenie )

Počet