Čarodejnice čiar žena meditácie slnka a mesiaca vinyl na stenu odtlačkový domáce dekorácie umenia Art Decor Vymeniteľné Stenu U960

€5.55


Kupujúci FAQ: 1. Ako dlho bude loď na objednávku? Odpoveď: Dobrý deň, za normálnych okolností, tri dni doručenia. 2. Ako často dostanem produkt? Odpoveď: Dobrý deň, bude doručený v rámci záväzku, ktorý obdobia, všeobecne 7-35 pracovných dní (s výnimkou špeciálnych krajín). 3. Nie som obdržal v čase záväzok produktu, ako robiť? Odpoveď: Dobrý deň, ak v čase sľúbil, nedostali, a budem vám plnú náhradu, budem mať najviac Prosím, nebojte sa. 4. Dostal som poškodeného produktu, ako to mám urobiť? Odpoveď: produkty prejdú prísnym balenie, za normálnych okolností nie je poškodený, či výrobok je poškodený, dáme vám plnú náhradu Prosím, nebojte sa. Ak máte akékoľvek ďalšie otázky, obráťte sa na nás a sme radi, že pre vás slúžiť. Informácie o výrobku Značky: WXDUUZ balenie Obsahuje : Samolepky na Stenu & Prenos Film & užívateľská Príručka Materiál : životné prostredie, PVC * Obrázok je len pre referenčné účely a nemusia presne znázorňovať skutočné rozmery.

Štítky: meditácia geometrie wall art, wicca čiar, mesiac vinyl, sam mesiac domova, mágie, gotický čiar, lacné wiccan dodávky, nálepku čarodejnice, austrálsky wiccan dodávky, mozaikové dlaždice vinyl.


( 1 Hodnotenie )

Počet