Oracle kartová hra vesmíru oracle karta je witchcraft položky používané pre osud veštenie v spoločenských hier

€2.84


Vitajte v obchode!!!

1.Ak sa vám páči výrobku, prosím, pridajte si ju k obľúbeným alebo nákupný košík, aby to pre vás jednoduchšie nájsť. 2.Ak sa vám páči môj obchod, prosím, pridajte si ju k obľúbeným, aby to pre vás jednoduchšie nájsť. 3.Ak sa vám nepodarilo nájsť produkt, ktorý potrebujete, kliknite, prosím, na môj obchod. Možno prekvapenie, čaká tam na vás. Produkt intro názov výrobku: vesmír Oracle karty Produkt materiál:palube Produkt jazyk:angličtina Manuál: Elektronická verzia pokyny používanie Produktu: Veštenie hra hmotnosť výrobku: 170grams špecifikácia Výrobku: 102mm*74mm*52pcs Vonkajší obal veľkosť: 10.5*7.5*1.8 cm Poznámka: Ak potrebujete anglický návod na obsluhu, môžete nechať svoju e-mailovú adresu a my vám pošleme elektronickú príručku na vašu e-mailovú adresu.

Po-predajný Servis Popis

O Logistiky. 1. Doprava po celom svete príchodom. (S výnimkou niektorých krajín) 2. Po zaplatení je odpísané, budeme spracovávať objednávky do 48 hodín. Ak neexistujú osobitné okolnosti, budeme vás kontaktovať. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresu. Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu. 4. Vzhľadom k streľbe svetla, obrázok zobrazuje a skutočné, ktorú bude mať farbu rozdiel a kvality nezmení, pre referenčné účely. 5. Doprava času poskytol dopravca, s výnimkou víkendov a sviatkov. Tranzitný čas sa môže zmeniť, a to najmä počas prepravy. Dovolenku. 6. Vzhľadom k zásob stav a časový rozdiel, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. 7. Ak nechcete dostávať tovaru do 30 dní po zaplatení. Prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať stav doručenia a dostať späť k vám čo najskôr. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! O vrátenie 1You mať 7 dní na nás obrátiť a vrátiť do 30 dní po obdržaní e-mailu. Ak je táto položka bola vo vašom vlastníctve na viac ako 7 dní, považuje sa to používa a nebudeme vrátiť alebo vymeniť. Nie sú žiadne výnimky! Prepravné náklady sú hradené predávajúcim a predávajúci každý polrok. 2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale, tašky, musíte nám poskytnúť logistiky číslo, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše číslo objednávky 3. Vrátime vám všetky víťazná cenová ponuka, vrátane všetkých súčastí a príslušenstva, v pôvodnom stave a balenie prijatú položku. Po oboch predávajúceho a predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. Alebo, môžete si vybrať, ktorý chcete nahradiť. 4. Ak výrobok nezodpovedá reklamu, budeme znášať všetky náklady na dopravu O záruke 1. 12 mesiacov výrobcu obmedzená záruka za chybné položky (s výnimkou položky prijaté po poškodenia a/alebo zneužitím). Príslušenstvo mať 3-mesačná záruka. 2. Chybné výrobky musia byť oznámené a vrátil sa do záručnej doby (ak je to možné, vrátený v originálnom balení). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. Nie sme opraviť alebo vymeniť uplynula záručná položky. O spätnú väzbu 1. Udržujeme vysokú úroveň dokonalosti a tvrdo pracovať na 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, dúfame, že sa vám kontaktovať nás bezprostredne pred tým, než nás neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu tak, aby sme mohli riešiť ste uspokojivo problém. Ak nechceme pochopiť tieto problémy nie je možné vyriešiť ich! 2. Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami alebo službami, môžete povedať, nás e-mailom, že musíme nájsť riešenie pre vás. Spokojnosť zákazníka je pre nás dôležité. Žiadny problém môže byť vyriešený prostredníctvom komunikácie. Potrebujeme vašu spoluprácu a účasť! Ďakujeme! 3. Milý Bože! Ak ste spokojný s našim výrobkom služby postoj a rýchlosť doručenia, prosím, nám dať 5 hviezd a chválime, ďakujeme!

Štítky: karta oracl, crystal oracle, obrázok saber, vláda, dosková hra, oracl, mágie, tarot paluba, lacné wiccan dodávky, osud grand objednávky.


( 0 Hodnotenie )

Počet