Populárne Dosková Hra Drinko Výstrel Pitnej Hra Pre Zábavu Voliť "Bomba Hra" sa Dostať strana Spolu Halloween doskové hry rodina

€27.04


Populárne Dosková Hra Drinko Výstrel Pitnej Hra Pre Zábavu Voliť "Bomba Hra" sa Dostať strana Spolu Halloween doskové hry rodina

Populárne Európy a Spojených Štátov klesol bomba hra, nie hrať sa na vaše ~ ~ Zábava a zábava voliť "bomba" hra teraz v Číne bar bolo vidieť všade, pro, zobrazí sa "vyprážané" to dnes? Gameplay: celkom 6 "bomba", šiestich rôznych farieb skla, každý hráč pred začiatkom hry, v prvom vybrať farbu "bomba" zase môže doručiť bomba ", môžete cast spolu, nakoniec malé" bomba "pád za sklo, potom zodpovedajúci hráčov, piť z pohára vo vnútri, alebo podľa poznámka: pohár je vyrobený príslušný trest, ak je" bomba "padol na sklo rovnakej farby v, hráči, ktorí sa môžu beztrestne ~ Ak máte radi pitnej hry a spoločenských hier toto je dokonalý. Inšpirovaný hit TV show", Cena je V poriadku" je to skvelá zábava pre až šesť hráčov a môže byť použitý znovu a znovu. Jednoducho presuňte plastové značky dole, na mriežku a ak to pristane v jednom z 6 shot okuliare, potom ste vyhrali a dostať sa do nápoja, ktorý strieľal. Skvelé pre bakalárske/ bachelorette strán a všetky ostatné koktail bash, kde chcete, aby sa vaše strana zapichovanie !

Veľkosť: 28*7*25.5 cm

Dodacie údaje 1. Produkt bude odoslaný do 5 dní po kupujúceho platbu je overená www.tantra-egypt.sk. 2. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. 3. Sme zodpovední za Čína colné problém a kupujúci by mal byť zodpovedný za určenia colnej problém. Podnik cla je kupujúceho zodpovednosti.Neakceptujeme žiadne sporu o vlastný problém.Ale môžeme deklarovať každý balík pre našich klientov podľa ich požiadavky,tak pri zadaní objednávky v našom obchode,prosím zanechať odkaz a povedzte nám, ako deklarovať, že pre vás,inak sa nám to podľa našich skúseností.Ak to robí nejakú povinnosť,budete musieť vykonať to.Venujte prosím pozornosť na to! 4. My LEN loď na adresu, ktorú www.tantra-egypt.sk a kupujúcim . Prosím, uistite sa, že vaša adresa, PSČ a telefónne číslo je správne a platné. 5. Normálne parcely by mala prísť včas, ale niekedy aj ďalšie dni, ktoré sú potrebné, ak dopravca, je potrebné vzhľadom na množstvo pozemkov. Prosím, včasné, kontaktujte nás pre ďalšie pomoc, ak sa nechcete dostať ho do EST čas.

Štítky: gymnast, hlasovanie hra, španielsky, hra, pešiak dreva, nápoj shot, opitý hry, nápoj shot hra, dosková hra, zadarmo vintage stikers, hra skóre.


( 0 Hodnotenie )

Počet