12inch 30 cm Selfie Svetelný Prstenec Lampa LED Stmievateľné Krúžok Svetlo s Statív ľahký Ringlight s zrkadla Stojan na Youtube Live

€7.43


Rozšírenie a stabilitu statívu: rôzne výškovo nastaviteľné stojany: 2M, 1.6 M, statívy, len zaistite ho na požadovanú dĺžku podľa potreby, tak to môže byť použitý ako skladací stôl statív alebo podlahy podporu. Stojan je vyrobený z odolného hliníka, zliatiny a je veľmi robustný. Nohy stojana sú širšie, než je obvyklé, poskytuje stabilitu, ktorá je často chýba vo väčších krúžok nastavenia svetla.

30 cm kruh svetla: 160 LED žiarovky, ktoré pracujú na 12W. Na farebná teplota 5600K odstráni všetky svetlé tiene z tváre. Tento prsteň svetla sa dá nastaviť na 3 farby biela, teplá biela, žltá a 10 úrovne jasu na ľavej strane. Môžete upraviť krúžok svetlá našiel vhodný svetelný efekt vytvoriť dokonalú selfie skúsenosti.

Praktické príslušenstvo: Vybavená 360 ° otáčanie pól pripojiť mobilný telefón držiak, statív telefón stenu, kompatibilný s takmer všetkých smartphonoch, vhodné pre iPhone X / XR, 8P / 8, 7 / 7P, 6 / 6 / 6P, Samsung Poznámka 8, S8 / S9 / LG / HTC. Špeciálne skrutky môžu byť použité na opravu akciu, fotoaparát na statív.

Produkty obsahujú:

1. 12inch svietidlo+Loptu hlavou+Mobilný telefón majiteľa+make-up zrkadlo+box Balenie

2.12 palcový svetlo+160cm statív+Loptu hlavou+ držiaka telefónu*3+make-up zrkadlo+Bluetooth diaľkové ovládanie+box Balenie

3.12 palcový svetlo+200 statív+Loptu hlavou+držiaka telefónu*3+make-up zrkadlo+Bluetooth diaľkové ovládanie+box Balenie

Poznámka: Bluetooth diaľkové ovládanie ( Batérie nie sú súčasťou )

Štítky: digitálny mikroskop vga, andoer úradný, led krúžkom, ledp260c, lampa krúžok, otvor na čítanie, lampa led krúžkom, styke led svetlo, prsteň prívesok lampy, fix ľahké stojan.


( 1 Hodnotenie )

Počet