Chlapci/Dievčatá Voltron Defenfer Vesmíru Sigil Vytlačené T Shirt Deti Bežné Krátky Rukáv Topy detské Zábavné Biele Tričko

€4.45


Upozornenie:

Ako sledovať vašu zásielku? Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: http://www.17track.net/en http://global.cainiao.com/ Veľkoobchod a drop shipping sú obe privítali? Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo. Pre drop shipping,môžete odoslať objednávku zákazníka adresu,môžeme poslať balík bez akýchkoľvek informácií o našom obchode. Je tam všetky dane colný? Vo väčšine prípadov, kupujúci nie je potrebné platiť clo. Budeme deklarovať ho ako darček a nižšiu hodnotu, aby sa zabránilo dane. Ale v dôsledku rôznych politík v rôznych krajinách nie sme zodpovední za všetky colné poplatky.prosím, pozrite sa na colnej politiky na svoje miesto,dalo by sa napísať správu pri vytváraní objednávky o akú hodnotu by ste chceli vyhlásiť. Úprimne sa ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti.

Štítky: africké dashiki oblek, kestrel, dvojité rukoväť noža, stylista t tričko, čepeľ keychain, sieťovina mesh, groove nôž, šaty lyabka, mini nástroj prežitia, mačka pocket tee.


( 0 Hodnotenie )

Počet