Letné 3D detské Oblečenie Naruto T-shirts Tlač Japonskom Anime Karikatúra Roztomilý Tričko Baby/Chlapcov/Dievčat Deti T Tričko Veľkosť 4t-taktné-14T

€2.47


Kupujúci je povinný

1 - Sme poskytujú vysokú kvalitu produktu. 2 - Budete priamo kúpiť z číny factory. 3 - Môžeme ponúknuť Poklesu Prepravy a Dizajn najnovšie štýl pre vás. 4 - Ak potrebujete predávať naše produkty ponúkame vám obrázky bez vodotlače. 5 -akceptujeme aj DIY na cutomize štýl, prosím, neváhajte nás kontaktovať.Vďaka. 6 - Ak by ste chceli kúpiť veľké množstvo,prosím pošlite nám e-mail, dáme vám najlepšiu cenu! 7 - Prosím, uistite sa, že vaše meno, adresu, psč, atď., správne a úplné. 8 - Prosím, nech nás má čas sa s tebou hovoriť, neotvárajte spor prvý.

O Rozdiely Farieb

Vzhľadom k obmedzeniam v fotografiou a nevyhnutné rozdiely v nastavení monitora, farby ukázalo, že nemusia byť 100% zhodné s skutočných položiek. Dúfam, že sa vám mohol pochopiť to dobre. Ďakujeme! Ďakujeme vám za vašu podporu a prajeme vám príjemné online nakupovanie.

O veľkosti etikiet

Veľkosť zodpovedá 4t-taktné je 100 zodpovedajúce veľkosti 5T je 110 Zodpovedajúce veľkosti 6T je 120 zodpovedajúce veľkosti 7T/8T je 130 Zodpovedajúce veľkosti 9T/10 TON je 140 veľkosť zodpovedá 11T/12T je 150 Veľkosť zodpovedá 13T/14T je 160

Štítky: jo tričko dievčatá, deti tričko, dievča páva, 3d dieťa tričko, deti oblečenie dievča 7 do 8 rokov, celý tričko dievčatá, zvonenie tričko dievčatá, 3d tričko pre chlapca, dievča morská víla, programátor tričko dievčatá.


( 0 Hodnotenie )

Počet