360 Čipky Čelnej Parochňu Pre Trhal S Baby Vlasy Čipky Dopredu Ľudské Vlasy, Parochne pre Ženy Mslynn Remy Vlasy yaki Kinky Rovno Parochne

€42.67


Aký Typ Vlasov :360 Predné Čipky Parochne Účes: Peruánsky kinky rovné predné čipky parochne Certifikácie Kvality:100% Ľudských vlasov Zbierať Najzdravšie Vlasy Dodacia lehota:48 Hodín, Doprava Z 3-7 Pracovných Dní Dodanie Vlasy Záruka:30 Dní Nie Je Dôvod, Ľahko Vrátiť Extra Služby:Darčeky Zadarmo pre objednávky Zadarmo Lables pre Veľkoobchod,dropshipping

Naše parochňu spp je strednej Veľkosti, ako je nižšie Na Sklade. Prosím zmerajte si veľkosť hlavy skôr, poradie tak, že budete mať perfektný fit.Ak chcete prispôsobený parochňu veľkosť,tu sú Štandardné Spp Veľkosti:

Vlasy Materiál:

Darované,predať,alebo vymeniť slobodne a slušne. Darcovia profitovať z predaja vlasy, ako to je doplnkový zdroj príjmu, ktoré nevyžaduje žiadne práce.

Práca Výroby:

Sme hrdí na naše vynikajúce zručnosti, ktoré zahŕňajú umývanie, sterilizáciu, liečenie, klimatizácia-sušenie panenské vlasy

Ahoj, milí priatelia, ak sa vám páči naše vlasy, dúfam, že nám môže dať všetkých 5 hviezdičiek spätnú väzbu a odovzdať svoje úžasné vlasy obrázky na spätnú väzbu, ktorá je naozaj veľká podpora pre našich predávajúci prácu. To bude podporovať nás urobiť lepšie a lepšie slúžiť klientov. Budeme sa vzťahujú na náš šéf sa môžete vrátiť $5 a pošleme vám veľmi pekný darček v ďalšej objednávke ukázať naša vďaka. Ak máte akékoľvek problémy našich vlasové produkty alebo služby, kontaktujte nás, prosím, okamžite pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvorení sporu a budeme vždy pre vás slúžiť.

www.tantra-egypt.sk prijímať Platby Visa ,mastercard,Paypal,VIAZANÝ,Western Union ,Bankový Prevod,WebMoney Všetky platobné problémy (Neúspešný platby ,unaccepted karty,uzavreté objednávky)bude možné riešiť, ak nás nebudete kontaktovať v čo najkratšom čase

Zvyčajne vaša zásielka bude odoslaná do 24 až 48 hodín po objednávke spracované s najväčšou rýchlo vyjadriť spoločnosť.

Štítok Prispôsobiť Spoľahlivé Vlasy Dodávateľa Ziskové Veľkoobchodné Ceny Rýchle Dodanie Dôveryhodných Kvality Drop Shipping

-----------------FAQ-----------------

Q1: Môžete vlasy byť narovnané alebo zatočený?

Odpoveď: Áno. Použiť ploché železo/rovnejšie alebo klieštiky, prosím nemajú presiahnuť 150C, aj keď je namontované, ale rovnako ako vaše vlastné vlasy, nikdy nepoužívajte horúce nástroje príliš často, a prosím, nerobte to príliš často, alebo vlasy sa ľahko dostať suché a zamotaný.

Q2. Prečo sa vlasy ľahko dostať zamotaný?

Odpoveď: dôvod, prečo vlasy zamotaný ako nasledovných dôvodov, a musíte vyhnúť zamotaný ako takto. 1. Vaše vlasy zväzky môžu spleti dôsledku sucha, ropa a nečistoty build-up, slanej vody, chlór a nie česanie(široký zub prísť na tele vlna, rovné vlasy, prst špirála pre kučeravé vlasy) z vašich vlasov denne. 2. Uistite sa, že na zobrazovacie a stav vašich vlasov aspoň raz za týždeň, dvakrát za týždeň je lepšie. Použite hydratačný kvapky, alebo sa obráťte na stylista pre viac pomôcť.

Q3: Prečo sú moje vlasy stále zhadzovať?

A: Prosím nepoužívajte hrebeň na kefa má kučeravé vlasy, práve beží s prstami jemne; využiť širokú zub špirála pre rovnú alebo orgánu vlna štýlu. Po umytí, radosť sestra vlasy s niektorými vlasy olej, a vlasy budú hodvábne a mäkké.

Otázka 4: Aké vlasové prípravky by som mal použiť?

A: Použiť kvalitný šampón a kondicionér, klimatizácia vaše vlasy sú veľmi dôležité pre udržanie to mäkké a zvládnuteľné. A môžete použiť na produkty, ako gel a vlasový sprej, aby curl na mieste, ale uistite sa, že umývanie vlasov, a nie nechať tam produktov na dlhú dobu.

Štítky: 360 prednej čipky parochne, beeos ľudské vlasy na blond parochňu, mslynn vlasy parochňa hnedé vlasy, 99j parochňu, kudrna rovné vlasy, 250 hustota, parochňa, 360 hodvábne čipky čelnej parochňu, skákacie kučeravé parochňu, rovno kinky parochňu.


( 1 Hodnotenie )

Počet