Beeos Rovno Ľudské Vlasy, Farba Hnedá Parochňa 150% Pre Trhal Bielené Uzlov T Časť Čipky Parochne Brazílsky Remy Vlasy

€49.03


Beeos Rovno Ľudské Vlasy, Farba Hnedá Parochňa 150% Pre Trhal Bielené Uzlov T Časť Čipky Parochne Brazílsky Remy Vlasy

Vlasy Materiál: 100% Prírodný Brazílsky Remy Ľudské Vlasy Hustota: 150% Korienky Vlasov: Pre Trhal Prírodné Vlasové Farba Vlasov: Hnedá Farba Uzlov: Bielený Uzlov Čipky Parochne Typ: T Časť čipky Parochne Čipka Farba: Stredne Hnedá Čipky Spp Veľkosť: Stredná Veľkosť (Kontaktujte nás Pre Vaše Špeciálne požiadavky: Malá Veľkosť, alebo Veľké Veľkosti)

FAQ

Ako sa starať Ošetrenie vlasov, rovnako ako vaše vlastné vlasy. Použite kvalitný šampón a klimatizácia produkty. Klimatizácia vaše vlasy, je veľmi dôležité, aby to mäkké a dobre ovládateľný, takže použitie dovolenky v usa. Odporúča: jemný Šampón Pre liečbu a každodenné použitie: Olivový Olej SPLEŤ Vlasy môžu spleti dôsledku sucha, ropa a nečistoty build-up, slanej vody chlór a nie česanie (široký zub špirála), z vašich vlasov denne. Uistite sa, že na zobrazovacie a stav vašich vlasov dvakrát týždenne. Použite hydratačný kvapky, kvapky alebo sa obráťte na stylista pre viac pomôcť. PRELIEVANIE Tam bude niekoľko prameňov v rukách, keď česať vlasy prstami normálne, pretože niektoré plavák vlasy. Pls špirála, kým nie zhadzovať, potom to bude oveľa lepšie neskôr. Dĺžka Budeme skontrolovať vlasy, typu a dĺžky pred zásielky. Keď sa zobrazí vlasy, môžete merať to, strečing, takže sa môžete dostať na správnu dĺžku. SPLIT/SUCHÉ KONCE Len ľudské vlasy budú mať štiepeniu. Naše vlasy budú trochu suché po odchode vlasy darcu, pretože stratil ľudskú výživu. Môžete dať nejaké olivového oleja, aby im dobre. RESTYLE Môžete urobiť svoj vlastný štýl po kúpe vlasy, tým flex prúty. Ale rôzne vlasy darcovia majú rôzne typy vlasov. Potrebujete štýl ich vypracovanie a zodpovedajúce miere.

Štítky: predné čipky parochne, beeo, auburn parochňu, pre trhal bielené uzlov parochne modrá, bielené uzlov úplné čipky parochne, hnedé beeos, predné čipky yaki, 613 blond parochne čipky front, beeos šedivé vlasy, vlnité ľudské vlasy čipky parochňa blond.


( 1 Hodnotenie )

Počet