2020 Novej Európskej jeseň dámske športové oblečenie úsek kamufláž vytlačené jogy športové vyhovovali telocvični podprsenka a nohavice

€16.18


Podprsenka:

Veľkosť Dĺžka Hrudníka Pod poprsie S 30 cm 70 62 M 31 cm 74 cm 66 cm 32 cm L 78 cm 70 cm

Nohavice:

Veľkosť Dĺžka Bedrový Pás S 88 cm 62 cm 74 cm 89 cm M 66 cm 78 cm L 90 cm 70 cm 82cm 1.Oblečenie je Ázijských Veľkosť,Ázijské Veľkosť je zvyčajne smallerthan NÁS . AU . UK veľkosti,Tak vám odporúčame kúpiť 1-2 veľkosti väčšie než je obvyklé.

Zásielky :

Všetky naše položky bude dodaný kupujúcemu na adresu, ktorá ponúkané kupujúcich, prosíme o potvrdenie vašej adrese pred platby. Budeme posielať položky do 2-5 pracovných dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.(Sviatkov sa môže predĺžiť) * Kto chce dodanie naliehavo, pls vyberte rýchlo, ako je DHL express/FEDEX/UPS a pod. Odoslať & Vrátenie Peňazí : Ak máte akékoľvek otázky o produktoch či objednávkach, prosím neotvárajte sporu ľahko, môžete sa na nás obrátiť v prvom čas, budeme riešiť čo najskôr, aby ste uspokojivé riešenie. Spätná väzba : 1).Prosím, láskavo nechajte nám 5 star akonáhle ste spokojní s nákupom. 2).Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak nie ste spokojný s vaším buyings, budeme riešiť všetky problémy, ktoré s vami. Ďakujeme !

Štítky: oblek jogy, telocvični súbor, príslušenstvo jogy, športové oblečenie pre ženy, vysoká top plátno topánky mužov, podprsenka montáž školenia, podprsenka teens školenia, muž školenie podprsenka, mat jogy, pilat.


( 1 Hodnotenie )

Počet