Kaigelin 3W E17 UV Lampa Sterilizátor Ultrafialové Žiarovky 17V UV-C Náhradná Žiarovka Ozónu Sterilizáciu Baktericídny Quartz Lampa

€2.81


Kaigelin 3W E17 UV Lampa Sterilizátor Ultrafialové Žiarovky 17V UV-C Náhradná Žiarovka Baktericídne Lampa Pre Microwaven Vlasov

Funkcia :

** Ničí DNA, štruktúra vírusov, baktérií a iných mikroorganizmov stratiť schopnosť reprodukovať, a potom zabíja vírusy, baktérie a iné mikróby.

** Ultrafialové žiarenie ULTRAFIALOVÉ môže zabiť drvivá väčšina baktérií a iných mikroorganizmov vo vzduchu a vo vode v priebehu niekoľkých sekúnd.

** To je obzvlášť cenné, že ultrafialové svetlo môže zabiť niektoré vírusy, ktoré sú ťažké zabiť bežné chemické metódy ako chlórovacie.

** Aplikácie: Široko používaný v chladničiek, mikrovlnných rúr, sušenie, stojany na bicykle, sušičky a iné spotrebiče.

Parametre:

1. Základný typ: E17

2. Materiál: quartz

3. Veľkosť: cca 52 * 17 mm/2.05 * 0.67 v

4. Výkon: 3w

5. Napätie: 17v

6. Aktuálne: 300mA

7. Účinná sterilizácia rozsah: 1 m3

8. UVC osvetlenie: 450um / cm2

Balenie zoznam:

** Žiarovka * 1

**Platobné **

Podporujeme nasledovné spôsoby platby:

Boleto, Visa, Masterland, QIWI, Western Union, debetná karta Maestro, WebMoney a bankový prevod. Viac možnosť platby budú k dispozícii na www.tantra-egypt.sk v budúcnosti.

Platba musí byť doručená najneskôr do 7 pracovných dní od dražby uzávierky

**POZNÁMKA **

Dovozného cla, daní a nabíjačky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie nákupe.

**Záruky, **

12 mesiacov Záruka. Kúpiť s dôverou!

Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 14 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte ma skôr, než vám to vrátiť.

**Služby **

Necháme POZITÍVNU spätnú VÄZBU po obdržaní platby. Kontaktujte nás, ak nie ste spokojní s položku po prijať.

Všetky správy budú zodpovedané do 24 hodín. Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo opätovne zaslané vaše správy a odpovieme vám hneď ako to bude možné

Ak máte akékoľvek problémy alebo sa týka, čo sa s vašou objednávkou alebo produktov, prosím správa nás a dajte nám šancu pomôcť vám pred odchodom akúkoľvek spätnú väzbu.

Sme presvedčení, že môže spôsobiť pozitívne výsledky v každej situácii a bude pracovať veľmi tvrdo zarobiť pochvalu.

Ak ste boli spokojný s touto transakciou sa, Prosím, dajte nám 5 hviezdičiek, vďaka!

**Kontaktujte Nás **

Naše úradné hodiny sú 9:00 a.m do 6:00 p.m (GMT +8) od pondelka do soboty. A naša Kancelária je zatvorené v nedeľu a cez sviatky.Ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas prázdnin.

Štítky: auto ozón, e17 uvc, povodňových lampa, E17, germicid ultrafialové lampy, ozón vody, lampa quartz, e17 led, lampa ozón, 220v ozón generátor.


( 1 Hodnotenie )

Počet