YokiSTG Voile Moderné Ruže Kvetinový Tylu pre Obývacia Izba, Spálňa Priesvitné Záclony Okna Liečba Panel Domáce Dekorácie

€4.20


1. Cena:

Cena zahŕňa JEDEN kus(JEDEN panel) opony alebo JEDEN kus (JEDEN panel) z tylu opony. (ak chcete, jeden panel na každej strane okna, prosím, poradí, 2 kusy.

2.Package zahrnuté:

1 kus x voile

Tipy:

1.V tyl je Možné Prať Do Rúk Jemne , nie je Možné Prať Do Stroje !!! 2. W= Šírka, H= Výška 3. Cena nezahŕňa záclonové tyče, železničnej, korálky, čipky a tieback. 4.Veľkosti: Ak chcete zmeniť dĺžku, prosím zanechať odkaz ľubovoľnej dĺžky Menej ako 270cm,t on cena je rovnaká. Prijať Vlastné ( ak sa vám nepodarí nájsť veľkosť, ktorú chcete, pls, neváhajte nás kontaktovať.) 5. Prosím, nechajte 5-10 cm chyba, pretože ručné meranie,Ďakujem. 6. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba opona sa môže mierne líšiť od farby zobrazené na obrázku. 7. Textílie Starostlivosť: NIE Pranie v práčke,lepšie zvoliť Ručné Umývanie UPOZORNENIE : Ak sa rozhodnete Spracovanie "Páska pre Háčiky" Alebo "Pull Skladaný Páska" ,háčiky neobsahuje,je potrebné zakúpiť samostatne.

Štítky: opona rose, opona ruží ružové, záves na okno, vlajka francúzska, prímorské priesvitné záclony, zomrie záclony, záves dverí, záves pre live priestor, priesvitné závesy pre spálňa a izba 3d, priesvitné záclony kvety zlato.


( 1 Hodnotenie )

Počet