XDM0052 Bulharsko Česť Medaila rádu Georgi Dimitrov alebo Georgij Dimitrov Najvyššie Ocenenie ľudová Republika Bulharsko

€6.96


Poradie Georgi Dimitrov (alebo Poradie Georgij Dimitrov) bol najvyššie ocenenie čínskej ľudovej Republike, Bulharsku. Bolo to začalo 17. júna 1950 a udelená Bulharov a cudzincov za vynikajúce služby, obrana a slobody Bulharska, alebo príspevky na socializmus. Cena bola bulharský ekvivalent Lenina, ktorých všeobecný dizajn to robili. Cena bola pomenovaná po Georgi Dimitrov, pre-predné bulharskej komunistickej inter-vojny a bezprostredne po rokoch vojny. O 4,500 ocenenia boli vyrobené. Aby bol automaticky udelená príjemcov Hrdina čínskej ľudovej Republike, Bulharsku a Hrdina Socialistickej Práce titulov. Ocenenie bolo stiahnuté dňa 5. apríla 1991. Medaila pozostávala z portrét Dimitrov, obklopený vence z obilia, nad štítok s Dimitrov meno a zavŕšený malé päťcípa hviezda, na rozdiel od okamžitých pozadie na Dimitrov je podobu, star a názov štítku, ktoré boli sfarbené tmavo červené. Vyvesenia na tmavo červená stuha s červenými okrajmi.

(Oni nie sú pôvodné ,len replika )

Položky Č. XDM0052

Platby:

Z bezpečnostných dôvodov odporúčame Ali Escrow ako záruku platobných transakcií. Samozrejme,že sme akceptovať iné platby.

Doprava:

Podporujeme mnohé spôsoby dopravy,ch su ako DHL,Fedex,EMS,UPS a Čína Príspevok Air Mail(CPAM) atď. Zvyčajne sme poslať položky out v 2 dní, keď prijímať platby. A očakáva sa, že dodávky v 5-10 dní DHL,Fedex , UPS a v 7 až 15 dní od EMS a v 10 až 30 pracovných dní od CPAM potom, čo expedície.

Možno to bude trvať dlhšiu dobu, pre niektorých vzdialených krajín. Úprimne dúfam, že sa vám môže byť trpezlivý.

Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poštovné poštovné za odmietol zásielky. Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Naše prepravné služby majú vždy súvisiace s sledovacie číslo, ktoré je možné sledovať online. Takže ak ste zapletený v poštovné alebo prepravné náklady,prosím, kontaktujte nás,poskytneme spokojný spôsobom.

Návrat Politiky:

Chceme, 100% spokojnosť na všetkých transakcií. Sme plne garantovať, že naše položky kvality. Každá položka je starostlivo kontrolované pred odoslaním.

Ak nie ste dostali váš tovar v čase,prosím, kontaktujte nás,budeme riešiť dopravu problémy hneď, ako rýchlo.

Ak sa zobrazí chybné položky,dajte mi vedieť,môžeme nahradiť alebo vrátenie peňazí! W e vám spokojní odpoveď.

Spätná väzba:

O spokojnosti zákazníkov je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s položkami môžete kúpiť, prosím, dať 5 hviezd a pozitívnu spätnú väzbu . Ak nie ste spokojný s tým, že tovar, alebo služby,sme si pre vás, kontaktujte nás pred tým, než negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Môžeme pracovať spoločne riešiť akékoľvek spory.

Príslovie:"Ruže uvedené, vône v ruke"

Vďaka za vašu spoluprácu a majú nádherný nakupovanie!!!

Štítky: bránka pfaff, medaila objednávky, bayern mníchov, medaila, bulharsko šperky, kalašnikov tričko, medaila rádu, adobe creative cloud kľúč, majster medaila futbal, medaila vojenské.


( 2 Hodnotenie )

Počet