Kovové Päsť klopě pin odznak-(30 ks/lot)

€12.41


Červené kovové päsť pripnúť odznak

Vitajte v našom obchode!

Upozornenie: Naša tovaru sú prispôsobené pre zákazníkov. Práve sme výrobu tovaru podľa objednávok. Upozornenie naša doba výroby je cca 15 dní. Venujte prosím pozornosť.

Dodávame rôzne kreatívne kovové remesiel vrátane mince, odznaky, medaily,kľúčenky, pokerové žetóny, manžetové gombíky, psa značky atď.

Ak nemáte vlastné logo, prosím neváhajte a kontaktujte nás,mohli by sme to urobiť tak, ako si žiadosť.

Popis: Materiál: Železo á mosadz+farby+epoxy Package: 1pcs/poly taška MIN:100ks doba: 12-15 dní na prijatú platbu

Fotografie Produktov:

Pokovovanie Farby: poskytneme Motýľ spojka pre to, aby, ak budete potrebovať ďalšie doplnky/farby/balenie metódy, prosím, kontaktujte nás pred podaním objednávky, bude stáť extra náklady na ostatné požiadavky.

Podklad Príslušenstvo:

Funkcia: Mnoho rokov výrobných skúseností, zrelé plavidlá, relible kvality a consideraion služby. Prispôsobený logo zadarmo umelecké diela a dizajn, všetky veľkosti a materiálu sú vítané! Iné OEM/ODM kovové remeslá sú vítané. Ako na objednávku pre prispôsobené dizajnu odznaky:

Platby: akceptujeme Alipay tu a akýchkoľvek otázok o platbe prosím, neváhajte nás kontaktovať. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované prešla bezpečné platobné procesor Escrow.

Doprava: tovar zasielame do celého sveta! Položky sú dodávané z Číny pomocou Čína post, to dosiahne väčšina krajín, v 15-25 dní. Čas dodania závisí na miesto určenia a iných faktorov, to môže trvať až do 30 pracovných dní. Obchod je cezhraničná a Čína príspevok je najlacnejšie doprava ceste, tak to bude trvať dlho, elivery niekedy. V prípade, ak zákazník potrebuje položka naliehavo, prosím, zvoľte expresná doprava metódy, alebo nás kontaktujte na ďalšiu diskusiu.

Iné politiky: nie Sme zodpovední za akékoľvek zákazník povinnosť alebo dovozu dane. Kontaktujte nás, ak nie ste spokojní s položku po prijať. Všetky e-maily budú odpovedali do 1 pracovného dňa (ak nie dostávať náš odpoveď, prosím, druh vadí alebo zanechajte nám správy.

Štítky: pes kolíky, majster kolíky, kuchár kolíky, ps kolíky, kolíky ys, s kolíkmi, kolíky bat, v kolíky, cha kolíky, nhs kolíky.


( 0 Hodnotenie )

Počet