40ml Xhekpon Krém na Tvár a Krk Vrások, Odstránenie Krém Krku Riadku Vymazanie Vrások Hladká Pleť Proti starnutiu Bieliaci Krém

€3.31


Krk Riadku Vymazanie Krém

Má prehnutý "turecko kože" na krku a hrudi, aby ste sa cíti neistá a neatraktívne? Chcete pevnejšie, hladšie krku ? Obohatený o kmeňových buniek a elastínu, tento Krku Riadku Vymazanie Krém je určený na výťah, utiahnite omladenie pleti, takže sa môžete oslniť vo vašom low-cut šaty alebo plavky! Získať pevné, bacuľatá, žiarivú pokožku ste mali vo vašom mladší dní.

Vopred komplex je navrhnutý na boj proti vzhľad krku sa vrásky položiek bohatej zmesi rozpustný kolagén, s eptides a kmeňových buniek . Záruka obnoviť vaše krásnu a mladistvú pleť a dôveru !

Funkcie: Anti-aging oxidačné vlastnosti, Znižuje tvorbu vrások a vzhľad Podporuje regeneráciu pokožky Hlboko hydratuje a vyživuje pokožku, Podporuje tvorbu kolagénu f alebo zlepšenie elasticity Bojuje proti prehnutý a drsnej pokožky

Špecifikácie: Zloženie: Hydrolyzovaný kolagén, Centella asiatica extrakt, Aloe vera Objem: 40ml Vyrobené v Španielsku

Ako Používať: Po každodenné upratovanie, platia primerané množstvo na krku. Jemne masírujte, kým sa úplne vstrebáva. Vzťahujú aj na tvár a hrudník.

Dokonale Výťah a Vymazať pre Váš Vytvarované a Bezchybnú Pleť!

Balenie Obsahuje:

1 x Krku Riadku Vymazanie Krém

Štítky: gt line kia, krém na vrásky, na krku maska, creme tvár, krém na tvár, kórejčina, krém krku, botox, wrinkl, crema goji krém, gt riadku loga.


( 4 Hodnotenie )

Počet