Abc Puzzle, Hračky Pre Deti Anglickej Abecedy A-Z Pravopisu Hra 26 Písmen Drevené Karty Rada Vzdelávania, Vzdelávania V Ranom Veku Hračka Pre Deti, Darčeky

€7.93


Popis:

Drevená Abeceda Písmeno Vzdelávania Karty, Nastaviť Slovo Pravopis Prax Hry, Hračky anglické Písmená Písanej Karty Slovo Hračky: --Help rozvoj detskej predstavivosti a poznanie; --Pomôcť deťom rozšíriť cerebellum rozvoj, zlepšenie logické myslenie, schopnosť; --materiál je bezpečný a spoľahlivý, ktorý môže nechať deti hrať v pohode; --Rodičia hrať so svojimi deťmi propagovať svoje pocity; --Stráviť malé množstvo peňazí, a to tak, že deti môžu urobiť veľký pokrok. Buďte opatrní: 1. Tento produkt nie je jedlé, prosím informujte dieťaťa; 2.age2+. Špecifikácie: veľkosť balenia:21*25*4cm Špecifikácie: --Help rozvoj detskej predstavivosti a poznanie; --Pomôcť deťom rozšíriť cerebellum rozvoj, zlepšenie logické myslenie, schopnosť; --materiál je bezpečný a spoľahlivý, ktorý môže nechať deti hrať v pohode; --Rodičia hrať so svojimi deťmi propagovať svoje pocity; --Stráviť malé množstvo peňazí, a to tak, že deti môžu urobiť veľký pokrok. Package Zahrnuté: 1X slovo box (písmená x 26, karty x 28) mimochodom, ak sa vám páči náš obchod, Prosím, pridajte si náš obchod do Obľúbených Obchodov, môžete si našu Novú príchodu a Zľavy informácie v čase.

Štítky: list hračka, abeceda deti, abc, abeceda drevené, abeceda dreva, abc dreva, učebňa hry, abc abecedy, veľké abc listov, deti abc hračky.


( 0 Hodnotenie )

Počet