Nastaviteľné 140 Ihly Derma Valček Kozmetické Podpichoval Nástroj na Tvár Derma Pečiatka Microneedle pre Starostlivosť o Pleť, Kozmetické Nástroje

€7.85


Nastaviteľné 140 Ihly Derma Valček Kozmetické Podpichoval Nástroj na Tvár Derma Pečiatka Microneedle pre Starostlivosť o Pleť, Kozmetické Nástroje

O DRS derma valček:

DRS Derma Koľajových je tiež známy ako DRS micro-podpichoval, DRS Derma Valčeky sú vyrobené z mnohých vysoký stupeň mikro ihly, ktoré prevaliť a preniknúť do kože hornej povrchu bezbolestne. Tieto revolučné zariadenia poskytujú dve hlavné výhody.Po prvé, stimulujú tvorbu kolagénu rastu, ktorá výrazne zlepšuje vzhľad pokožky problém.Po druhé, umožňujú transdermálna aplikácia krémy, gély a oleje, aby sa vstrebáva omnoho účinnejšie -posilnenie ich účinnosti masívne.

Funkcie:

1. Malý mikro ihly pokožky terapia dizajn môže podporovať regeneráciu kolagénu a aby aktívne zložky lepšie preniknúť kožou pre efektívnejšie vstrebávanie a zlepšenie pleti účinok, bezbolestné a rýchle obnoviť, žiadne jazvy zanechal s hodvábne hladké vyzerá.

2. Nezávisle na obale je možné účinne znížiť riziká infekcie pre zvýšenú používať bezpečnostné a hygienické, spoľahlivá kvalita je silne zaručiť.

3. Jednoduché ovládanie, ľahko upraviť dĺžka ihly otočením v smere hodinových ručičiek, aby predĺžiť alebo proti smeru hodinových ručičiek skrátiť, vhodné pre viacúčelový aplikačný a široko práce na rôzne typy pleti alebo tvár a telo používať.

4. Zefektívniť protišmyková rukoväť dizajn umožňuje ergonomické a bezpečné rukoväte, pohodlné držanie a znížiť náhodou vykĺznuť z ruky.

Špecifikácie:

Položky:Nastaviteľná Dĺžka Ihly 140A Derma Roller

Čistá hmotnosť:21g

Materiál: PC Rukoväť+Nehrdzavejúcej Ocele Ihly

Farba: Biela

Ihly Množstvo: 140 Ihly

Ihla materiál:Nerezová ihla

Dĺžka ihly:obráťte sa, Prosím, zákaznícky servis

Veľkosť produktu :14*3.3 cm

Package Zahrnuté:

1pcs* 140 Ihly Derma Pečiatka

Poznámka:

Prosím, aby niektoré odchýlky vzhľadom na ručné meranie a uistite sa, že nemáte myseľ pred nákupom.

Farba skutočné položky môžu mierne líšiť od obrázkov v dôsledku rôznych obrazovkách počítačov a nastavenia displeja.

Vďaka za pochopenie!

Štítky: taška opice, derma pero, jade valčekov, čistiť tvár, značku stabilo, derma valček 0 5mm veľkosť, krásy nástroj ultrazvukové, dermarol, ochrana osobných údajov pečiatka, dr. pero.


( 1 Hodnotenie )

Počet