Dr. Pero Derma Pero 2 ks Kazety Microneedeling Pero Stroj Elektrický Derma Micro Koľajových Terapia Beauty Nástroj Tvár Nástroja

€14.32


Dr. Pero Derma Pero 2 ks Kazety Microneedeling Pero Stroj Elektrický Derma Micro Koľajových Terapia Beauty Nástroj Tvár Nástroj Mikro-ihiel pero je najlepší pomocník, ktorý bude dovolenky vás pocit, a vyzerá lepšie. Je to bezpečné zdieľanie hosť s inými osobami. Tiež, je to ekonomické, stačí nahradiť kazety po každom použití. Všetky kazety sú jednorazové s uzavretých obaloch. Dr. Pero je bezpečné, hygienické a pohodlné. Špecifikácia: Popis: typ electic Mikro-ihiel pero Napätie 110v-220v Adaptér 5v-300ma Napájací adaptér, ktorý nie je nabíjateľná,adaptér 100v-240v, 50/60hz max. Ihla rýchlosť:1000-6000rpm veľkosť Produktu: app 14.7*3 cm veľkosť Balenia: app 18*11*5 cm Hmotnosť aplikácie: 400g hlavné funkcie Funkcie: 1.Akné Jazvy 2.Chirurgické Jazvy 3.Spáliť Jazvy 4.Vrásky & Jemné Linky 5.Strie 6.Rozšírené Póry Ako Používať: 1. Sterilizujeme kazety, umývanie a pat pokožku v suchu. 2. Pohyb v požadovanej oblasti pre 2-4 krát. 3. Použiť hydratačný krém alebo opravu sérum po použití. (Kazety sú najlepšie pre jednorazové, výmena kazety s inými osobami, je zakázané). NEPOUŽÍVAJTE 1. Na otvorené rany. 2. Na akné, alebo podráždenú pokožku. 3. Prestať používať, ak dôjde k podráždeniu.

Zoznam balíkov:

Možnosť č. 1

1*Pero

2*Náhodný ihly

1*Užívateľská Príručka

1*Napájací adaptér Návrh: Odborníci odporúčajú používať pero s aktuálnymi znecitlivujúce krémy a Vitamín C v sére spolu. Bolo by lepšie, poraďte sa s odborníkmi pred nákupom, na základe vašich kožných problémov.

Štítky: kyselina hyalurónová filler pen, základné elektrické nástroje, therapi, chimera nástroj, pulz úľavu, dr.pero, derma dr pero, galland je dermo pero, dermarol, derma pero stroje.


( 0 Hodnotenie )

Počet