Pet Brúska Na Nechty, Elektrické Nabíjateľná 2-Rýchlosť Psy, Mačky Nechtov Zastrihávač Starostlivosti Stroj Bezdrôtový Pracovný Režim

€19.44


Funkcie:

【Jednoduché, rýchle a bez stresu spôsobom] vyzýva - Tento pet brúska na nechty, poskytuje bezpečnejšie a efektívnejšie, než nožnice na nechty strihať nechty z vašich miláčikov, znižuje riziko orezové pazúry príliš krátke alebo zraniť domáce zvieratá, ideálny pre tvarovanie nechtov a leštenie atď.

【2 Rýchlostný a 3 brúsenie porty] vyzýva - Dva brúsenie rýchlosť môže byť ľahko prispôsobená pomocou tlačidla, navrhnutý s tromi rôznymi brúsenie porty, ktoré sa hodia pre rôzne domáce zvieratá, od malých mačka, až veľké psy.

【Rýchle brúsenie s nízkou úrovňou šumu] vyzýva - klinec brúska prijatie kvality silný motor môže rýchlo a ľahko piesku domáce zvieratá pazúry s nízka hlučnosť a nízke vibrácie, žiadne ďalšie obáv vyhnúť strašiť pet a znepokojujúce ostatných.

【Ľahký a prenosný] vyzýva - S vstavaným-in premium batérie, USB nabíjateľné a môže trvať 2 hodiny po 3-hodinový poplatok. Ľahký a ergonomický dizajn, aby sa zmestili vaše ruky pohodlné. Bezdrôtový pracovnom režime pre viac pohodlné a hladké fungovanie.

Špecifikácia:

Názov Položky: Elektrické Pet Clipper

Materiál: ABS Plast

Veľkosť Produktu: 16.5x3.5x3.3 cm

Typ batérie: 3ks AAA Ni-MH Batérie

Kapacita batérie: 600mAh

Režime nabíjania: USB Nabíjanie

Čas nabíjania: Cca 3h

Pracovný Čas: Cca 2h

Výstroj: 2

Revolvingový Rýchlosť: vysoká rýchlosť - 8000rpm, nízkej rýchlosti - 7000rpm

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-3 cm (0.4-1.18") rozdiel vzhľadom na ručné meranie a mierne farebné odlišnosti pre rôzne nastavenie zobrazenia.

Ďakujeme za pochopenie, pekný deň!

Balenie Obsahuje:

1 x Pet Brúska na Nechty

1 x USB Kábel

1 x užívateľská Príručka

Balenie zoznam

1 x Pet Brúska na Nechty

1 x USB Kábel

1 x užívateľská Príručka

Štítky: väzby psa pripraviť, pes nechtov zastrihávač, 2 vrstvy brúska, brúska akumulátorové mini, väzby domáce zvieratá, smalt psa nechty, pes nechtov, klinec zastrihávač, pes sušič na vlasy professional, americký členková obuv.


( 0 Hodnotenie )

Počet