Profesionálne Pet Nail Clipper pre psov Nechtov Zastrihávač Pet Mačka Pazúr Brúska S LED Svetlo & 5X zväčšovacie sklo Bezpečnostné Nožnice

€6.94


Profesionálne Pet Nožnice na Nechty S LED Svetlo&5X Lupa Pre Psov, Mačky Peticare Bezpečnosť Psa Nechtov Zastrihávač Pet Pazúr Brúska 30 /20off

Super Pet Nechty, Zastrihávač-

Ozdobou vášho domáceho maznáčika nechty, môže byť veľmi únavné a aj bolesť. To platí najmä, keď nemôžete vidieť, čo robíte veľmi dobre. To je dôvod, prečo odborníci a verterinarians spolupracovali na vývoji bezbolestná nechtov zastrihávač pre domáce a najlepšie zo všetkého je to, obsahuje LED žiarovky, takže môžete dávať pozor na to, čo robíte celý čas.

Teraz Môžete Vidieť, & Trim Bezpečne!

To je inovatívny nechtov zastrihávač, ktorý je určený na odstránenie pet nechty ľahko a s láskou. Tvrdí, mať super jasné LED svetlo a lupa, ktorý usmerňuje užívateľov strihať nechty jemne

To je profesionálny spôsob orezávanie pet nechty bez brať veľa času, a bolí ich

Je navrhnutý tak, majúc na mysli jemná vnútorná žily, známy ako rýchle a zabezpečuje, aby sa zabránilo bolí to

To zaručuje, že na rozdiel od bolestivé nechtov vyžínače sa rozsvieti na klinec a ukazuje žily pod to s jeho super-jasné LED svetlo pre presné strihanie

Klinec systému poskytujú úžasné funkcie ( 5x zväčšovacie zrkadlo ) s cieľom jasne ukázať oblasti vyžadujúce trim. akonáhle je preskúmaná.

Zdôrazňuje ponúknuť pohodlné uchopenie Rýchly Klip funkcia, ktorá umožňuje zostrihať nechty s jeho presnosť-piloval britva ostré čepele

Ďalší úžasný užitočná funkcia je jej Nechty Trapper, ktoré pasce klinec pre jednoduché dispozícii neskôr

Má nechtov trapper, takže nebudete musieť vyčistiť nechty, ozdoby z podlahy a vypnutie vaše oblečenie

Máte radi zvieratá a oni milujú vás — ukázať im, že ste starostlivosť o orezávanie ich nechty rýchly, jednoduchý a bezbolestný spôsob ako sa s našimi nail clipper!

Funkcie:

Tento Nechtov Zastrihávač s LED svetlom a Zväčšovacie Zrkadlo esures, že môžete znížiť vaše zvieratko nechty bez nebezpečenstva úrazu alebo nepohodlie na vášho domáceho maznáčika. Svetlé super LED svetlo znamená, že môžete vidieť, kde presne potrebujete, ak chcete vystrihnúť. To má tiež nechtov trapper, takže nebudete musieť vyčistiť nechty orez z podlahy a vypnúť svoje oblečenie. Ostrá čepeľ je tiež veľmi odolná.

5x magnififation zrkadlo, takže môžete vidieť veci zblízka a znížiť riziko rezanie príliš hlboko

Non-slip srip pre jednoduchú manipuláciu

Klinec Dĺžka príručka spolu klinec zásobníka nepresahuje opäť znížiť riziko rezanie príliš veľa off

Ultra ostrý nôž wiill zostať ostré rokov

Vynikajúce End

Detaily produktu:

1: S magnifying glass môžete presne vidieť jemné stavu nechtov a chrániť bezpečnosť pet prstom. Lupu kryt môže byť voľne pohyboval hore a dole pre ľahké použitie.

2: S ohľadom na funkciu, prepínač má 3 súbory:

1. výstroj-svetlo, ktoré pri nožnice rukoväť je stlačené;

2. výstroj - vždy svetlé;

3. súbory - zatvorené.

Veľkosť produktu: 14X9.5X2.5CM

Materiál: nylon plast + silikón + nehrdzavejúcej ocele

Hmotnosť: Jeden produkt vo veľkom s batérie čistá hmotnosť 80g

Batéria špecifikácia: 3ks LR44 (batérie patrí,môže byť nahradený)

Package:

1 x Profesionálny Pet Nechtov Zastrihávač

Platby:

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. Bude objednávka automaticky vypnúť v kupujúci nezaplatil po 20 dňoch.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Shippment:

1) DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2) Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3) My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4) obrázky zobrazené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5) SLUŽBA TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6) Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7) v Dôsledku zásob stav a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Návrat & Vrátenie Peňazí:

1.Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2.Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3.Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

Štítky: mačací pazúr klipy, cat nail clipper fréza, led pet nechtov zastrihávač, dieťa clipper, rez psa nechtov, fréza na nechty, pet, dieťa nástroj, pazúr zastrihávač, profesionálne psa nail clipper fréza nerez, pet pazúr nožnice.


( 1 Hodnotenie )

Počet