50*60 cm Šnúrkou Taška A Nepremokavé Cestovné Mokré Taška Jedno Vrecko na Plienky Vedro Líniové Taška

€5.62


50*60 cm Šnúrkou Taška A Nepremokavé Cestovné Mokré Taška Jedno Vrecko na Plienky Vedro Líniové Taška Pevné Nappy Mokrá D ry Taška Detail Popis: 1. Pre plienky, plavky & travel, vedro líniové mokré tašky rásť s vami z dieťa, batoľa, mládež, dospelých, ako najlepší spôsob, ako uložiť mokré položky! 2. 100% polyester dizajnér textílie exteriér s drwstring uzáveru, že je tučný a mäkké , na rozdiel od iných taška! 3. Nebude knot, aj s najdaždivejšie položky! Stroj umývateľný. 4. Eco-Priateľský + módne : Dostať kreatívne, získať niekoľko - používa sú nekonečné! 5. Je to úplne pohodlné a umývateľný. 6. veľkosť 50x60cm. Aptions pre plienky:

1. s 1 vložte = 1 ks plienky kryt + 1ks plienky vložiť.

2. iba 1 plienky kryt = 1 ks plienky sa vzťahujú len.

Vedro Líniové Materiál:nepremokavá okres pul

Vrecká:čerpať reťazec pre vrecku

jeden pockeet mokré taška vrecko otvor s ons vysokej qua l vykryť šnúrkou

Veľkosť:50x60 cm

vysoká kvalita TPU film

nepremokavé okres pul

Geesen Plienky

O Platby: 1.Všetky platby uskutočnené na www.tantra-egypt.sk sú spracované Alipay. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2.Ak budete platiť prostredníctvom medzinárodnej platobnej karty, alebo ak používate on-line platobnú metódu, ako napríklad Alipay, QIWI Peňaženku, alebo Yandex, bude trvať až 24 hodín, kým vaša platba potvrdená. 3.Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O Veľkoobchod: Veľkoobchodníkov, budú srdečne vítaní! Máme vlastnú továreň, mnoho veľkoobchodníci boli kúpiť veľa položku z našej továrne. Budeme vám najlepšie ceny a kvality je tiež guaranced. Ak sa chystáte urobiť nákup veľké množstvo, prosím, neváhajte nás kontaktovať ohľadne dopravy, platby a špeciálna zľava! O Zásielke: 1.Doba spracovania: 1~3 pracovných dní po vaša platba bola overená.

2.Doprava zadarmo Methords: ePackage(10~20 dní) alebo www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava (15~40 dní, Brazília 50~90 dní) .

3.Expresná Doprava Methords: DHL(3~8 dní), EMS(7-10 dní).

4.Predpokladaná Doba Dodania: Pretože akonáhle pozemok bol odoslaný na pošte, to bolo z kontroly z nás, ak pozemok nemal prísť včas, prosím neotvárajte sporu a trpezlivo čakať. Ak chcete, aby ostatné vyjadriť ako: FEDEX, DHL, EMS ,UPS, atď, prosím, kontaktujte nás pred biding.

5. Prosím, zanechajte nám správu informovať nám veľkostí a farieb, ktoré chcete, my vám pošleme tovar tým, že vaše údaje, alebo pošleme náhodným .

6. Zašlite kompletný správnu adresu a telefónne číslo a budeme ochotní vypočítať prepravné náklady pre vás. Zmiešané farby a modely sú obe privítali v našom obchode. Budeme robiť kombinovanej dopravy pre vás.

7.Colné Daň: Budeme písať nižšiu hodnotu na adresné štítky, aby sa zabránilo colné daň, ale ak tam je ešte žiadne cutoms dane, žiadne dovozné poplatky alebo dane colný poplatky sú kupujúceho zodpovednosti .

O Politike:

1.Akceptujeme vrátiť do 7 dní po tom, ako dostanete balíček.

2.Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom balení. Neakceptujeme vráti, ak si zlomil pôvodného obalu, alebo hodiť pôvodnom balení.

3.Sme bude zodpovedný za vrátenie poštovné pre tieto dôvody: nesprávne odoslané položky, chybné položky.

4.Kupujúci je zodpovedný za všetky návrat poštovné pre tieto vrátiť dôvod: nie je potrebné nič viac, nepáči, alebo nie, ako očakávate, a tak ďalej.

O Spätnej Väzby:

1.Ak nebudete spokojný so našich produktov, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Zaručujeme, budeme 100% vyriešiť akýkoľvek problém pre vás.

2.Ak ste spokojný s našim výrobkom, prosím, nechajte 5-hviezdičkový pozitívnu spätnú väzbu!

Štítky: batoh taška na plienky, tehotná sex, taška matka, ika plienka taška, rohožky 60 cm, baby plienky vedro, auto masážny vankúš, tous plienka taška, taška mokré, moto bag xl.


( 1 Hodnotenie )

Počet