Móda Múmiový Materskej Nappy Taška Veľká Kapacita insulatedBaby Taška na Cestovanie matka Športové výlet Nepremokavé Tašky dieťa Zmena Pad

€20.67


Názov: multifunkčné módne Maminku taška päť kus zmes balík

Materiál: Nylon

Rebro: polyesterové vlákna

Štruktúra: univerzálny a všestranný.

Štýl: ručné, skosenie, rameno namontované prívesy.

Farba: červená,čierna,fialová.

Kombinácia: Múmiový Taška + ramenný popruh + fľaša taška + moč pad

Veľkosť: 42*20*34 cm

Hmotnosť: 0,8 kg

Nákupy, výlety, prácu, party, nakupovanie, športy.

Múmiový tašky sú osobitne navrhnuté a vyrobené pre pohodlie dojčatá a malé deti. Sú to dať do tašky v kategóriách výrobkov pre dojčatá a mamičky.

Pre matku, aby prijali dieťa von, aby poskytovali pohodlie, z kategórie sáčky, múmie tašky sú funkčné tašky.

Hlavné funkcie Maminku balík by mal byť nasledovný:

1. To je výhodné pre matku a dieťa cestovať.

2. Vnútorná štruktúra je jasne oddelené.

3. Funkcia je komplexný a kapacita je veľké.

4. Nastaviteľné: to môže byť zavesený na akýkoľvek kočík / posteľná splniť všetky druhy potrieb.

5. Móda a krása

Obchodu Č. 103692 Veľkoobchod & Drop shipping My prijať veľkoobchodné objednávky a drop shipping Sme willnever poslať všetky informácie o našom obchode ak poštovné drop shipping, aby Akékoľvek otázky pre celú predajnú cenu, môžete sa obrátiť na detail. Návrat & Vrátenie pozrite si Prosím balíček a položky opatrne po obdržaní ak niektorý poškodený,prosím, pripináčika fotografie ako dôkaz prvá. Potom by ste mohli kontaktovať nás po predajný servis. Prosím, láskavo kontaktujte nás prvá, ak existuje akékoľvek problémy s vašej objednávky pred otvorením sporu . Vďaka za vaše porozumenie a podporu. Budeme riešiť, až tak, že každý zákazník spokojný primeraným spôsobom. Ak nechcete dostávať parciel v rámci záruky času, prosím, láskavo čakať viac času Si parciel môže byť odložené podľa obrovské pozemky, pre, post , tak,že proces pomaly, potom normálne. Zdieľať na VK pre zľava Pre Rusko zákazníkov, ak ste zdieľali produktov z nášho obchodu na VK. Poskytneme vám zľavu a bezplatné darček v ďalšej objednávke. Prosím, kontaktujte nás fordetail.

Štítky: zara nappy taška, muž zmena vrece, nepremokavý stan dieťa, veľké matky taška, itiwit vodotesný vak, obchod s potravinami taška mammy, nastaviť taška múmiový, nappy zmena nepremokavá taška, taška matka, maminku materskej nappy taška.


( 1 Hodnotenie )

Počet