Pôvodné Tronsmart Apollo Bold ANC Slúchadlá Apt-X QualcommChip Bluetooth Bezdrôtové Slúchadlá, 360° Hybrid Aktívnym Potlačením Hluku

€71.12


Tronsmart Apollo Bold TWS Slúchadlá NAK(360° Hybrid Aktívnym Potlačením Hluku) Bluetooth Bezdrôtové Slúchadlá Apt-X 30 hodín

Vybavené Hybrid Aktívne potlačenie Šumu technológia znižuje až 35 db , Qualcomm® vlajková loď QCC5124, Qualcomm® aptX™, 6 mikrofóny spolu s Truewireless™ Stereo Plus technológia, Apollo Bold vtiahne vás s úplné ticho a štúdiovej kvality zvuku.

Ako aktualizovať firmware vášho Apollo Odvážne?

Lepšie pomôcť môžete aktualizovať firmvér Apollo Bold, poskytneme vám podrobné inštrukcie. a) Pred aktualizáciu, musíte mať jeden z slúchadiel a uistite sa, že iné slúchadlá je umiestnený v hovorovej prípade. Začať aktualizáciu prvý slúchadlá. Keď je aktualizácia dokončená, vložte ho do nabíjanie veci a brať z druhej slúchadlá pre aktualizáciu firmvéru. b) Ak sa nemôžete pripojiť na APLIKÁCIU po aktualizácii, prosím zmazať pripojení Bluetooth meno na nastavenie Bluetooth rozhranie, a potom hľadať znova pripojiť. Overiť si to môžete odkaz na lear viac: https://www.tronsmart.com/blog/85_how-to-update-the-firmware-of-your-apollo-bold.html

Zdôrazňuje Qualcomm® QCC5124 vlajková loď Čip s apt-X; Tronsmart Apollo Bold TWS Slúchadlá; 360° Hybrid Aktívnym Potlačením Hluku; TrueWireless™ Stereo(TWS Plus) Technológií; Podpora Inteligentných In-ear Detekcia; Prispôsobený LDS Laser Antény; Podpora Hlasového Asistenta a Dotykové Ovládanie; Až 30 hodín Prehrávania. Upozornenie: Normal Verzia podporuje aktualizáciu Verzia APLIKÁCIE. Prosím, nebojte sa o to. Obe sú super slúchadlá. Jediný rozdiel medzi nimi je rozdiel dávky. Prosím, nebojte sa, a majú dobré nákupy. Niektoré Skutočné Fotografie

360° Hybrid Aktívnym Potlačením Hluku

Hybrid ANC technológie spolu so 6 mikrofóny ruší hluk z každého rohu.

Feedforward NAK:

Mikrofón znižuje hluk v úzkom rozsahu frekvencií.

Spätná väzba NAK:

Mikrofón znižuje hluk v širšom rozsahu frekvencií. Feedforward ANC funguje v rámci užší rozsah a plytšia frekvencie. Spätná väzba ANC práce v širšom rozsahu a v hlbších frekvencií. Hybrid ANC kombinuje FF NAK a FB ANC, to môže fungovať v plnej frekvencie hluku.

Vedúci Qualcomm® Vlajková Loď Čip - Pre Zvuk. Skúsenosti

Vybavený Qualcomm® QCC5124 vlajková loď čip, Apollo Bold vám prináša s bezprecedentné pomocou skúseností a kvalitu zvuku.

Hudobný Sviatok Nikdy Odkladu

Rozšírené TrueWireless™ Stereo Plus synchrónny prenos signálu technológia sa používa pre viac žiaduce zvuk bez zbytočného odkladu. *TrueWireless™ Stereo Plus synchrónny prenos signálu technológie len pre tých, kompatibilné zariadenia.

Inteligentný In-ear Detekcie

Prehrávanie hudby automaticky, keď dáte ich do uzavrieť pozastaviť

Neobmedzený Použiteľnosti

NAK Na: Odmietnuť akýkoľvek hluk ANC Off: Ponorte v hudbe. Okolitého zvuku režim: Dochádzanie do práce s hudbou

Preskúmať Každý Detail

Prispôsobený grafén ovládač funguje s Qualcomm® aptX™ dekódovanie pre vynikajúcu kvalitu zvuku.

Qualcomm® aptX™ : pre štúdiovej kvality zvuku AAC: Vyvážený a čistý zvuk pre iOS SBC: Dobre vyvážené & bohatý zvuk pre Android Grafén ovládač: Väčšie amplitúdy a širší frekvenčný rozsah *Lossless Qualcomm® aptX™ audio iba pre tých, kompatibilné zariadenia.

Prispôsobený LDS Laser Anténa pre Robustný Pripojenie

LDS laser antény Veľké súlad, stabilný výkon Menej rušeniu signálu, vysoká penetrácia Veľké prenos oblasti, široký rozsah signálu

Hudba Celý Deň

Typ-C rýchle nabíjanie 10 minút nabitie za 1 hodinu používania. Až 10 hodín prehrávania na jedno nabitie. Viac ako 30 hodín prehrávania so súčastným prípade.

Prach? Pot? Dážď? Žiadne Starosti!

IP45 menovitý prachotesný a vodotesný funkcia vám umožňuje užívať si hudbu kdekoľvek a kedykoľvek.

Nikdy Vypadnúť

Tri-bod štruktúry pre stabilitu a ergonomický dizajn pre extra pohodlie.

Tlak Zadarmo Touch Ovládania

Aktivovať hlasový asistent Prehrávanie hudby Prijatie/odmietnutie hovoru Hlasitosť +/- Ďalšiu/Predchádzajúcu skladbu

Exkluzívne APLIKÁCIE pre Múdrejší Použitie

OTA upgrade funkcia EQ zvukový efekt prepnúť Nastaviteľné dotyk ovládanie Upozornenie: Normal Verzia podporuje aktualizáciu Verzia APLIKÁCIE. Prosím, nebojte sa o to. Obe sú super slúchadlá. Jediný rozdiel medzi nimi je rozdiel dávky. Prosím, nebojte sa, a majú dobré nákupy.

Ovládať Vaše Slúchadlá s jednej APLIKÁCIE, APP Verzii: Podpora Prispôsobiť svoj vlastný zvuk a dotykové ovládanie. Normálna Verzia: Nemajú Prispôsobiť svoj vlastný zvuk a dotykové ovládanie. Okrem týchto, všetky ostatné sú rovnaké. Obaja sú 100% originál a 100% pekné. Verzia APLIKÁCIE budú k dispozícii v septembri. Upozornenie: Normal Verzia podporuje aktualizáciu Verzia APLIKÁCIE. Prosím, nebojte sa o to. Obe sú super slúchadlá. Jediný rozdiel medzi nimi je rozdiel dávky. Prosím, nebojte sa, a majú dobré nákupy.

Špecifikácia

Model

Apollo Tučné

Bluetooth verzia

5.0

Čip

Qualcomm ® QCC5124

Audio codec

aptX, AAC, SBC

Bluetooth profil

HFP/HSP/AVRCP/A2DP

Spojenie vzdialenosť

Štítky: obchod bezdrôtové slúchadlá, husa vzduchu struky, bem bluetooth slúchadlá, 70 mm ovládač, bluetooth headset jabra, tronsmart, bluetooth receiv, att telefóny, bluetooth headphon, ios slúchadlá.


( 2 Hodnotenie )

Počet