1 ks Auto Držiaka Telefónu Teleskopická Tyč Magnetické prísavný držiak Stojanu Pripojiť Telefón Podpora Držiaka na Stenu pre Auto

€7.49


Popis

Hľadáte profesionálne, ale cenovo dostupné držiaka telefónu? Ste pri hľadaní robustný, spoľahlivý nástroj, ktorý môže urobiť viac úloh naraz? Ak áno, pozrite sa na ďalšie! Náš profesionálny telefón majiteľa musia spĺňať vás potrebuje. Je to jedna z najlepších možností pre vás.

Funkcie

- Farba: Čierna.

- Veľkosť: 5 x 4 x.

- Materiál:Plast.

- Univerzálny Mobilný Telefón Mount Držiak je určený na držanie všetky mobilné telefóny bezpečne a udržiavať ju pohodlne a komfortne na dosah.

- Nosenie, odolný a trvanlivý umývanie ako niekedy,Keď je toho príliš veľa prachu, je len treba umyť vodou a môže sa používať po zaschnutí.

- Nastaviteľné montáž na nosenie väčšinu mobilných telefónov,tablety,GPS a iné zariadenia.Môžete použiť váš mobil, GPS, v aute, či doma jednoduchšie a nie je potrebné držať ho v ruke už môžete len relaxovať a vychutnať si svoj čas.

- Malé Telo Silné Magnetické. Mobilný Telefón Držiak na Auto je malá veľkosť. Ale produkuje super magnetickej sily, ktoré môžu mať akýkoľvek telefón.Čo viac,magnetický držiak do auta je absolútne bezpečný,silný magnet zvyknutý mať akékoľvek nepriaznivé účinky na váš mobilný telefón.

- Silné prísavky môže byť často používaná, poskytovať bezpečné montáž na čelné sklo.

1 x držiak na telefón

Štítky: auto pohár telefón, auto cup mount, telefón stojan prísavkou, držiak telefónu, auto držiak telefónu, držiak na mobil magnet, auto držiak mount telefón, držiteľ iphon, 360 stupeň držiak do vozidla, magnet telefón stojan.


( 1 Hodnotenie )

Počet