Univerzálny Držiak Na Mobil Mobilný Telefón Air Vent Auto Auto-Svorka Nastaviteľný Uhol Gravitácie Dashboard Mount Gadget

€5.73


Špecifikácia

Farba: zrkadlo, čierne, modré zrkadlo, zrkadlo červená

Materiál: ABS+PC

Čistá hmotnosť: 80g

Brutto hmotnosť: 80g

Metóda balenia: kartón

Veľkosť: cca 12*5.5*5 cm

Veľkosť balenia: 12.5*5.3*7.5 CM

Funkcie:

【Upgrade Sedem-bod Podpora] vyzýva Toto auto prieduch telefón mount je upgrade verzia od 4 podpora body 7 podpora bodov. V porovnaní so starými modelmi, to nie je ľahké svorku. Keď brzdy sú stlačené, mobilný telefón je ľahké spadnúť, ktoré vážne ovplyvňuje bezpečnosť jazdy. Naše R&D tímu urobil desiatky tisíce testov, ktorá sa začala v tomto rekonštruované verzia, pridal dva body zbraní, a robil mobilný telefón, stabilnejšie a bezpečnejšie jazdiť.

【Auto Shrink & Jednou Rukou] vyzýva mini auto držiaka telefónu prijme princíp gravitácie prepojenie, automatické blokovanie a uvoľnenie, jednou rukou, zdarma deformácie, mobilný telefón, stáť bude automaticky úsek objať váš telefón pevne keď dáte telefónu na telefón pripojiť jednou rukou. A to bude automaticky zmenšiť, keď budete mať z vášho telefónu, super pohodlné.

【Pohodlnejšie a Bezpečnejšie] vyzýva nainštalovaním tohto car phone mount na air vent a robiť to mini veľkosť, môžete telefón používať ľahšie, ale tiež, aby bolo bezpečnejšie pri jazde. Okrem toho, že nebude blokovať cirkuláciu vzduchu, môžete relaxovať zorné pole.

【Na celej obrazovke Zobraziť Out] vyzýva Porovnať na iné auto, telefón sa pripojí, Naše auto držiaka telefónu prieduch je veľmi malé. Malá veľkosť nezaberá priestor a šesť silica gel pazúr nebude mať vplyv na celú obrazovku zobraziť, bezpečnejšie jazdiť.

【Air Vent Držiak] vyzýva upgrade používa mäkké silikónové podložky zástrčku, ktorá je non-sklzu, poškriabaniu-odolný, stabilný a nie je na škodu výstup vzduchu.

【Univerzálny] vyzýva nie blok dátový kábel nabíjací port, je vhodné na nabíjanie rozšírila dizajn, a môže byť tiež použitý s mobilným telefónom prípade. Je vhodný pre horizontálne, vertikálne, kolo, a prikláňa väčšina vetracieho vzduchu, a je vhodný pre 4.5-6.5 palcový mobilné telefóny.

Balenie zoznam:

1Pcs* mobilný telefón majiteľa

1Pcs* base

Štítky: magnet auto držiak na mobilný telefón, lg mobilné gadgets, gadget automobilov kia, gadget samsung, držiak do auta držiak air vent, držiak telefónu, tiguan auto držiak na palubnú dosku, cool gadget, telefón, mini-aplikácie hry, iphone telefón gadgets.


( 1 Hodnotenie )

Počet