3.8" Pre Samsung Galaxy Ace 2 GT-i8160 i8160 LCD Displej S Dotykovým displejom Digitalizátorom. Výmenu Snímača

€9.10


Upozornenie:

Majte prosím na pamäti, že test výrobku pred jeho inštaláciou. Ak nie, bude to ťažké posúdiť zodpovednosť v prípade, že LCD displej je poškodený. tak raz LCD boli inštalované , žiadne poškodenie umelých spôsobuje, nebudeme niesť zodpovednosť.

Ak je nejaký problém, prosím, pošlite mi video, ktoré ukazuje na prednej a zadnej strane výrobku a procesu testovania.

Ak si nebudete istí, či môžete si ho nainštalovať,prosím, zvoľte na obrazovke s rámom,jednoduchú inštaláciu,alebo trvať na displej vášho miestne servisné stredisko požiadať o inštaláciu.

Upozornenie: Prosím, pamätajte, že test výrobku pred jeho inštaláciou. Ak nie, bude to ťažké posúdiť zodpovednosť v prípade, že LCD displej je poškodený. tak raz LCD boli inštalované , žiadne poškodenie umelých spôsobuje, nebudeme niesť zodpovednosť. Ak je nejaký problém, prosím, pošlite mi video, ktoré ukazuje na prednej a zadnej strane výrobku a procesu testovania.

Štítky: gt s7262 samsung, tv, Samsung, batéria i8190, batéria pre samsung galaxy grand duos i9082, pôvodné samsung galaxy j7 obrazovke a dotykové, samsung displej, batéria samsung e, j730gm obrazovke, displej samsung.


( 0 Hodnotenie )

Počet