20KW vysokofrekvenčné indukčné ohrievač stroj pre vykurovanie ocele pevný prút

€769.95


INFORMÁCIE O VÝROBKU

Hlavné Časti Úvod :

Prijíma najnovšie MOSFET, IGBT hnacích jednotiek a frekvenčnú konverziu ovládanie techniky s vysokou účinnosť, nízka spotreba energie a vysoký výkon.

(Použitie Nemecko SIMENS INFINEON NA IGBT) integrovaný filter kondenzátor sa používa po technologickú inováciu, výkon je viac stabilný výkon je väčší, a poruchy spôsobené príručka plug-in je skutočne redukovaná.

Na základnej doske je nezávisle vyvinuli naše inžinierstva oddelenie, aby sa zabezpečilo, že všetky komponenty sú skutočné a budú testované po montáž.

Uplatňovanie Indukčné vykurovacie zariadenia: Kúrenie (hot kovanie, horúce montáž a tavenie):

Horúce kované cieľom je vyrobiť práce kusov určitú teplotu (rôzne materiály vyžadujú rôzne teploty) do iných tvarov prostredníctvom kovanie stlačte tlačidlo s pomocou úder stlačte, kovacie stroje alebo iné zariadenia pre prípady, horúce lisovanie sledovať prípade, sledovať flan, rukoväť, plesní, príslušenstvo, kuchynský a stolový riad, umenie keramiky, štandardné časť, zipsom, vyrobená mechanické časti, bronz zámok, nit, oceľové kód pin a kód pin.

Horúce montáž odkazuje na pripojenie rôznych kovov alebo kovov s nonmetals zohrievaním založené na princípe horúcej rozširovanie alebo horúce, tavenie, pre inštancie, vložené zváranie medi jadro počítača radiátor s hliníkového plechu a reproduktor web, zložené z ocele a plastové rúrky, tesnenie z hliníkovej fólie (zubná pasta kôra) motorové rotora a utesnenie trubkové elektrické vykurovacie teleso.

topenia sa hlavne zameriava taví kov do kvapaliny pomocou vysokej teploty, ktorá sa vzťahuje na tavenie železa, ocele, medi, hliníka, zinku, ako aj rôzne ušľachtilé kovy.

Tepelné spracovanie (povrchové kalenie): je To predovšetkým sa zameriava na zmenu tuhosť kovových materiálov prostredníctvom tepelného spracovania na prácu kusov. Detail aplikácie sú uvedené takto:

Ochladzovanie pre rôzne hardvérové a nástroje, ako sú kliešte, kľúč, kladivo, ax, skrutkovanie a strižné nástroje (orchard šmyku).

Ochladzovanie pre rôzne automobilové a motocyklové príslušenstvo, ako kľukového hriadeľa, pripojenie prút, pinton pin, reťazové kolesá, hliníkové kolesá, ventil, rock rameno hriadeľ, malé hriadeľa a vidlice. Rôzne elektrické náradie, ako sú sekery a výstroj.

Ochladzovanie pre obrábacie nástroje, ako lache paluby a vodiacej koľajnice.

Ochladzovanie pre rôzne hardvérové kovové časti a obrábané diely, ako hriadeľ prevodovky (reťazové kolesá), cam, chuck a svorka. Atď.

Ochladzovanie pre hardvér formy, ako sú malé veľkosti formy, plesní, príslušenstva a vnútorného otvoru plesní

Zváranie (brazes zváranie, striebro, spájkovanie a tvrdé spájkovanie): je To predovšetkým sa zameriava na topiť spájky ohriatím na určitú teplotu pre účely pripojenie k typy kovov z rovnakého materiálu alebo z rôznych materiálov.

Zváranie rôzne hardvérové rezné nástroje, ako sú diamantové nástroje, brúsny nástroj, vŕtanie nástroj, zliatiny pílového kotúča, tvrdej zliatiny frézy, frézovacie frézy, výstružníky, nástroj plánovania a pevné center bit.

Zváranie rôzne hardvérové mechanické strojčeky, striebro, spájkovanie a tvrdé spájkovanie kovov z rovnakých odrôd, napríklad hardvér, wc a kuchyňa produkty chladiace medi montáž, lampa dekorácie montáž, presné formy kovanie, kovania rukoväť, eggbeater, legovanej ocele a ocele, ocele a medi, ako aj medi, a meď.

Zložené hrniec spodnej zváranie je hlavne, ktoré sa vzťahujú na braze zváranie kruhové, štvorcové, ako aj iné nepravidelné obyčajný hrniec spodnej časti. To sa vzťahuje aj na obyčajný braze zváranie iných kovov.

Zváranie teplom disk elektrických teplej vody kanvica vzťahuje najmä na braze zváranie nehrdzavejúcej ocele s plochým dnom, hliníkový plech a trubkové elektrické vykurovacie prvky rôznych formách.

Vyžíhaní (temperovanie a modulácie):

Ţíhania, rôzne nerezové výrobky, ako sú nehrdzavejúca oceľ povodí, žíhané a lisovaných môže, žíhané zložené hrane, žíhané umývadlo, nerezové oceľové trubky, stolový riad a pohár.

Žhavenie rôznych iných kovov práce kusov, ako je golf loptu hlavou, cue, mosadzný zámok, hardvéru, meď, montáž, kuchynský nôž rukoväť, čepeľ, hliníkové pan, hliníkové vedro, hliníkový radiátor a rôznych hliníkových výrobkov.

T on výhody indukčných kúrenie :

1.L ow spotrebu energie. Skutočné stropného vykurovania účinnosť indukčné taviace pece a indukčné diathermy pec môže dosiahnuť 65% až 75%, kým plameň pece a rôzne komory pece sú len o 30%.

2.Nie je potreba tepla celého diela-kus, lokálne vykurovanie môže byť zvolený, tak elektrickej energie spotreba je malý, deformácie práce-kus je malé a kúrenie rýchlosť je rýchly, tak, že obrobok môže dosiahnuť požadovanú teplotu vo veľmi krátkom čase, tak, že povrch obrobku je oxidovaného. Keď vykurovacej vady sú znížené na nízkej úrovni, môže byť použitý pre oceľové materiály ako oceľ, volfrám, molybdén, atď. To môže tiež byť aplikovaný na vykurovanie alebo tepelné spracovanie hliníka, titánu, zirkónu a hafnium, ktoré sú viac chemicky aktívne.

Štítky: teplo indukčný stroj, ih indukčný ohrievač, predaj vysokofrekvenčné indukčné kúrenie stroj, kľúčové smd, induct tepla, auto pcb, 20kw generátor, 2000w indukčnou cievkou ohrievača, dlaždice, ohrievača-vysoká frekvencia.


( 0 Hodnotenie )

Počet