2500W ZVS Indukčný Ohrievač Indukčný Ohrev PCB Dosky Kúrenie Stroj Roztavený Kov + Cievka + Nádoby+Čerpadlo+zdroj Napájania

€103.29


Poznámka:

Venujte prosím colnej a vyzdvihnúť zásielku eď ho dorazili na miestne zvyky vo vašej krajine ,pretože nie sme zodpovední za akékoľvek clá a dovozné dane

Funkcia:

Tento indukčný vykurovacieho okruhu používa 12-48V nízkeho napätia DC napájací zdroj s maximálnym prúdom 50A a maximálny výkon 2500W. Nepretržitú prevádzku v podmienkach dobrý odvod tepla. Pretože jeho mierny výkon, môže byť použitý pre HOBBY hráčov na ochladzovanie, ţíhania a iné tepelné spracovanie malých častí. To môže byť tiež použitý s grafit nádoby na účesu zlato, striebro, meď, hliník a iné kovy. Kúrenie je aj a rýchlo, veľmi pohodlné.

Fyzické a elektrické parametre:

1. Veľkosť: 120*240*85 (jednotka: mm)

2. Pracovné napätie: 12-50

3. Maximálne pracovné napätie: 48V

4. Maximálny pracovný výkon: 2500W

5. Maximálny pracovný prúd: 50A

Bezpečnostné opatrenia na používanie:

1. Bez ohľadu na to, v každom prípade, neumožňujú bez zaťaženia zapnutie (bez zaťaženia odkazuje na výstupný port bez zaťaženia). Po obnovení napájania sa zapne bez záťaže, rada sa uvoľňujú vysoko-frekvenčný hluk, ktorý spôsobia, že MOS trubice je úplne poškodená a nie je možné opraviť.

2. Treba poznamenať, že pri použití prepínanie napájania, pretože high-power switching power supply vo všeobecnosti má pomalý štart funkcie, to znamená, že sa pomaly stúpa na začiatku výstupné napätie, a ak napätie je zapnutá na 11V pred indukčné vykurovací okruh je zapnutý, obvod nebude vibrovať, vzhľadom na nedostatočné napätie, tak, že dve MOS rúry sa zapne na rovnaký čas, na napaľovanie komponentov. Preto, takže je potrebné počkať, kým prepínanie napájacie napätie je stabilný. Indukčné vykurovacieho okruhu, air spínač, môže byť pripojený medzi zdrojom napájania a hlavnej doske;

3. Tento okruh má prísne požiadavky na napájanie. 12V napájanie je treba použiť viac ako 500W zdroj, 24V je väčší ako 1200W, 36V je väčší ako 2000W, a 48V je väčší ako 2600W (odporúčané pracovné napätie 48V);

4. Bez ohľadu na to, aké napätie je použité, ako dlho, ako prevádzkový prúd je nižšia ako 50A, obvod nebude vyhorel. Preto 50A poistka môže byť pridané na ochranu okruhu počas high-výkon prevádzky.

5. Je nevyhnutné, že high-výkon prevádzky teplo je generovaný, takže by to malo byť zaliate hornej časti ventilátora pri práci.

6. Pracovné napätie nesmie byť nižšia ako 12V.

7. Keď vykurovacej stroj pracuje, ohrievač bude generovať vysoké teplo. Odporúča sa použiť vodné chladenie chladenie kúrenie cievka, aby nedochádzalo k škodám na hlavnej palube spôsobené vysokou teplotou.

Balenie obsahuje:

1 x PCB dosky

1 x 48V medenými

1 x Nádoby

1 x Vodné čerpadlo vodné potrubie

1 x Vzduchu prepínanie

1 x 48V napájanie 50A

Štítky: nádoby quartz, zvs driver hv, ih indukčný ohrievač, zvs mini, čerpadlo webasto, induct tepla, dlaždice, malé indukčné tavenie, tepelné čerpadlo ohrievača vody, rybárskej linky neviditeľné mieste.


( 0 Hodnotenie )

Počet