Moderné Kocka Kreslo S Chrómovanými Nohami Čierna Syntetická Koža Gauč Pre Obývacie Izby/Spálne Mäkké Stoličky Dekoratívne Stoličky

€213.08


Špecifikácie

Farba čierna Odolné a silné drevo a preglejky štruktúra + chrome nohy Rozmery: 85.5 x 63 x 74 cm (W x D x H) Veľkosť vankúša: 54 x 33 x 16 cm (W x D x H) Šírka sedadla: 54 cm Hĺbka sedadla: 59 cm Operadlá výška: 20 cm Výška sedadla od zeme: 40 cm Výška opierky od zeme: 61 cm Materiál: Kožené: 19%, Bavlna: 3%, Polyester: 4%, Polyuretánu: 2%, PVC: 72%

Popis

Toto krásne kožené kreslo, moderný a nadčasový dizajn, budú priťahovať všetky oči. S jeho trvanlivé drevo rám a špeciálne kožené textílie, ktorá obsahuje 19% pravá koža, tento kubických stolička je odolné a pohodlné a je určené pre rokoch používania. Tento vysoko kvalitný 19% kožené kreslo s vynikajúcim a vláčnosť je podporované na pevné chróm nohy, ktoré poskytujú väčšiu stabilitu. Vďaka pohodlné opierky na ruky, high-pevnosť vankúš a ergonomický dizajn ponúka optimálny posedenie skúsenosti. Toto elegantné kožené kreslo je tiež dobrý dekorácie pre všetky interiéry a na pracoviskách. To iste prinášame stručné, ale elegantná chuť vášho priestoru.

Služby Zákazníkom

Tento výrobok je dodávaný priamo z našich skladov v Nemecku a vo Francúzsku. Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa zásielky alebo kvalite tohto výrobku,neváhajte nás kontaktovať prostredníctvom správy.Budeme sa snažiť poskytnúť vám dobrý zážitok z nakupovania.

Štítky: rozkladací gauč, gauč, mens nábytok do obývacej izby, barkcloth, spálňa furnitur, kocky rubik, elektrické foot spa, moderné kreslo, arm moderné stoličky, dekor live priestor.


( 0 Hodnotenie )

Počet