Xiao Mijia Smart LED Sviečka Žiarovky WiFi E14 Stmievateľné PHILIPS Zhirui Lampa APP riadenie Mi Smart Home Automation Zariadenia

€11.35


NA SKLADE | Loď Do 24 Hodín

Pozornosť

*Aplikácia meno je Mi Domov. Pred žiarovka je pripojený na wifi sieť, používateľ musí vyberte Čína regiónu v aplikácii. Inak, žiarovka sa nemôže pripojiť k sieti normálne. *Akékoľvek otázky, zatiaľ čo budete používať to, prosím, neváhajte kontaktovať nás, zvyčajne môžeme vyriešiť. Prosím, nenechávajte negatívne recenzie, než sa na nás obrátite. ďakujeme za pochopenie.

S 8 Led, PHILIPS Smart E14 LED Sviečka Žiarovka je svetlo, farbu a jas nastaviteľný, široko používaný pre vnútorné osvetlenie, dekorácie. S len 3,5 W spotreba, žiarovka je bezpečné a energeticky úsporné. Okrem toho, crystal alebo drhnúť verzia je k dispozícii, APP control. Vyrobený z vysoko-kvalitného plastu, má dlhú životnosť 10 rokov, odolné na použitie.

Špecifikácie

*Veľkosť produktu: x 4.20 4.20 x 12.70 cm / 1.65 x 1.65 x 5 cm *Hmotnosť výrobku: 0.065 kg (crystal verziu), 0.065 kg (kroviny verzia) *Majiteľ: E14 *Body Materiál: PC engineering plastové *Použitie: vnútorné LED žiarovka *Zdroj svetla: LED čip *Farebná teplota: 3000-5700K *Index podania farieb: >80 *Osvetlenie: 250lm (crystal verziu), 200lm (kroviny verzia) *Stmievanie: APP plynulou stmievanie *Menovité napätie: 220 - 240V~ *Menovitá frekvencia: 50/60Hz *Menovitý prúd: 0.1 A *Menovitý výkon: 3.5 W *Wi-Fi modul: Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4 G

Zaujímavosti

*Upravte Farbu Svetla a Jas prostredníctvom APLIKÁCIE : v Mijia APP ( verzia pre Android a iOS verziu ), môžete nastaviť farbu svetla a jas ľahko *E14 Držiak, Ľahké zápas: E14 držiteľ, široko zápas s rôznymi svetlá *Bezpečné a Energeticky úsporné: 3.5 W nízka spotreba, žiarovka, energeticky úsporné a šetrné k životnému prostrediu *10-ročnú Životnosť: môžete ušetriť peniaze použité na nákup náhradné žiarovky *Široké použitie: vhodné pre vnútorné osvetlenie, dekorácie, ako napríklad spálňa, obývacia miestnosť, bar, hotel, nočné kluby, záhrady, reštaurácia, kaviareň, vily *Moderný Vzhľad: pekný vzhľad priniesť dobrú náladu

Čo je zahrnuté

1 x Xiao Mijia Philips Zhirui Smart Camdle Žiarovka(E14)

Xiao Philips Zhirui Smart Sviečka Žiarovka

Osvetlenie Každom Kúte Vášho Domova E14 base | App zoskupenie control | Nastaviteľná teplota farieb a jasu | 10 rokov, životnosť

Crystal verziu, žiarivé ako hviezdy, svetlo

Plášť je vyrobený z vysoko prestupu inžinierstva plastové, čisté a transparentné. Lotus-tvarované objektív vnútorné môže plne odrážať a lámu svetlo lúč, vyžarujú star-ako jasné svetlo pre vás.

Scrub verziu, mäkké ako mesačný svit

Plášť je vyrobený z opal plastové a po celej reflexiu a filter mliečno-bieleho plášťa, svetelné lúče sú mäkšie, rovnako ako jemný mesačný svit.

E14 držiteľ, zápas s odrôd lampy

Vybavené štandardné E14 držiak žiarovky môžu priamo nahradiť tradičné žiarovky E14 a oživiť každom kúte vášho domova, aby váš domov nový lesk.

Nastaviteľná teplota farieb a jasu na vytvorenie prispôsobených osvetlenie scény

3000-5700K teplotu farieb a jasu môže byť upravená v Mi Domov Aplikáciu cez WiFi. Okrem toho sú 4 scény si môžete vybrať.

Oneskorenie-off funkcia, nech tmy príde neskôr

Podľa vašich nastavenie, žiarovka môže byť oneskorené vypnutie kedykoľvek do 6 hodín, nechať tme prísť neskôr.

Inteligentné prepojenie, viac inteligentné osvetlenie

Žiarovky sa môžu používať v spojení s inými xiao inteligentné výrobky pre viac funkcií. S xiao telo snímača a okná a dvere senzor, žiarovka bude automaticky zapnúť, ak niekto prechádza cez konkrétne miesto alebo prepne na dvere alebo okná.

10-ročnú životnosť poskytnúť vám dlhšie osvetlenie

15 000 hodín životnosti, a to nielen ekologické, ale aj udržať si od výmena žiarovky často.

Štítky: ios domácej automatizácie, xiao led ligjt, 1SE, mi xiomi, 3 xaomi, žiarovka led e14, žiarovka led, mijia xiao, wanbo, sonoff fob.


( 2 Hodnotenie )

Počet