NOVÉ 15W Magnetické Rýchle Nabíjanie Bezdrôtovú Nabíjačku Mount Pre IPhone 12 Pro Max Auto Držiaka Telefónu Bezdrôtovú Nabíjačku do Auta Pre Magsafe

€12.68


Popis: 1. Bezdrôtové Rýchle Nabíjanie: Táto bezdrôtová nabíjačka môže rýchle nabíjanie svojho zariadenia pre iPhone 12, pre Mini, pre Pro, pre Max, pre Max na 15W. To tiež podporuje 5W / 7.5 W / 10W štandard bezdrôtového nabíjania. Vstavaný high-end Qi bezdrôtové nabíjanie inteligentný čip, 15W stojan na bezdrôtové nabíjanie môže inteligentne identifikovať telefón a rýchlo nabíjať.

2. Bezpečnú Inštaláciu: Táto nabíjačka má vylepšený prieduch klip s ventilom háčika a rukoväť poistný krúžok, ktorý môže pevne opraviť prístroj v vent do auta.

3. Magnetické Mount: Táto bezdrôtová nabíjačka mount má super magnet, ktorý môže držať prístroj pevne.

4. Bezpečnosť Ochrana: zabudovaný prehriatiu a skratu ochrana funkciu môžete zaistiť bezpečnosť vašich zariadení. Cudzie teleso uznanie automaticky zistí, či sa telefón môže byť bezdrôtovo nabiť

5. Ideálny pozorovací Uhol: Cez 360° otáčania a rotujúce gule spoločné, je ľahké prispôsobiť sa najlepšie uhol a rýchlo prepínať.

Funkcie:

1. Magnetické auto upínacieho rámika.

2. Prieduch svorku.

3. LED indikátor.

4. 360 stupeň rotácie.

Špecifikácie:

Názov: Magnetické 15W Nabíjačky

Výstupné napätie: 15W / 10W / 7.5 W / 5W

Váha: cca 120 g

Materiál: Hliník + ABS

Vstup: 5V / 2A 9V / 1.8 A

Indukčné vzdialenosť: 0-8 mm

Frekvencia: 110-205 KHz

Účinnosť nabíjania: ≥75%

Farba: Čierna

Balenie Zoznam:

Auto Magnetické Bezdrôtová Nabíjačka*1

Nabíjací Kábel*1

Príručka*1

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. 1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka. 2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Štítky: iphone 12 screen protector, mac apple nabíjačky, nabíjačka telefónu, iphone 12 pro max brokovnice, volať iphone 12, magsafe auto nabíjačka, magsafe iphone karty, magsafe telefón auta, auto nabíjačka, usb, iphon 12 magsafe.


( 0 Hodnotenie )

Počet