Tuya Inteligentný Dom WiFi únik vody alarm detektor ochrana proti vode únikov vody senzor Inteligentný Život APP alarm systém pre domáce

€9.18


W06 Tuya Domáci Alarm Úniku Vody, Alarm, Nezávislé Wi-Fi Únik Vody Senzor Detektora Varovania Pred Povodňami Pretečeniu Bezpečnostný Alarm Systém Nie Hub

Batéria: LR03-1,5 V/AAA*2(Batérie nie include) Bezdrôtové Typ: 2.4 GHz IEEE 802.11 b/g/n Pracovná Teplota: 0℃~40℃ (32℉ ~104℉ ) Prevádzková Vlhkosť: 20%~85% RH Skladovacia Vlhkosť: 0%~90% RH Aplikácia: Tuya smart (Podporuje Android 4.4 a iOS 8.0 alebo novšie) Materiál: ABS Poznámka: Nie vrátane batérie.

W06 senzor vody Vlastnosti Produktu

1. Voda poof, zisťovanie úniku vody Snímač môže zistiť, či existujú úniku vody na miesto inštalácie. Ak to je nájdené, budú tieto informácie tlačil, aby sa telefón okamžite. 2. Jednoduchá Inštalácia Inštalácia snímača je veľmi jednoduché, môžete použiť lepiacu kohútiky alebo skrutky (súčasť dodávky) sada pre inštaláciu na miesto, budete musieť nainštalovať, prosím, na vedomie, že inštalácia umiestnenie môže byť pripojený k wifi router.. 3. Používanie pripojenia Wi-Fi, Nie je potrebný rozbočovač Senzor Wifi používa na komunikáciu so serverom pre údajov. Ako dlho ako tam je wifi sieť pripojená k Internetu doma, to môže splnenie podmienok inštalácie. 4. Vzdialený Monitoring Poplachovej informácie a záznamy z senzory sú všetky uložené na serveri. Tento dizajn nám umožňuje sledovať, či je voda v domácnosti alebo kancelárii z akéhokoľvek miesta pomocou smartphonu. A môžete tiež zdieľať ovládanie informácie, pomôcky a iné. 5. Nízka spotreba batérie Spotreba energie snímača v pohotovostnom režime je veľmi malé, a dve LR03 AAA batérie môžu byť použité na jeden rok. A keď zistí, že batéria je nízka, to vám pripomenie, ak chcete vymeniť batériu cez hlásenie alarmu.

CD10C vody pokyn senzor môže pracovať s Hostiteľskou 433mhz 1527, alarm, atď. Pri zistení vody pretečeniu, alarm oznámenie správa bude okamžite odoslané do APLIKÁCIE.

Typ: Hladina Vody Alarm Frekvencia: 433MHz Protokol emisných: 1527 Pracovné Napätie: DC 12V Typ batérie: 23A 12V(nie je súčasťou) Pohotovostný Prúd: ≤5uA Poplachový Prúd: ≤10mA Prenosová Vzdialenosť: ≥200 m(v otvorenom priestore) Pracovné prostredie teplota: -10℃~60℃ Prevádzková vlhkosť:

CD10C únik vody snímač Funkcie

Môžu byť vybavené bezdrôtovou hosť. Inštaláciu dvojitým strane lepidlo, jednoduchšie a vhodné na inštaláciu. *Frekvencia 433MHz, bezdrôtový prenos je viac než alebo rovnou 200 metrov v otvorenom mieste. *Po dve nohy detektor bol ponorený do vody, to sa bude dať flash a poslať hlásenie alarmu pre upozornenia hosť. *Vynikajúci dizajn, malé a módy. Low-spotreba dizajn, ktorý môže pracovať dlhý čas. *Ideálne vniknutiu vody upozornenie pre domy, apartmány(kuchyňa, wc), sklady, kancelárie, laboratóriá, hotelové izby, garáže, atď.

Štítky: inteligentný život vody, senzor wifi, pohyb alarm, senzor, tuya wifi, voda levell senzor wifi, extra senzor vody, tuya vzduchu snímač, mini interruptor wifi smart život, únik vody alarm, centrálne, domov vodomeru wifi.


( 0 Hodnotenie )

Počet