Microfine Mikrovlákna Pláž Uterák Veľký Ženy Bazén Osuška Rýchlo Suché Mat Vlákniny Lete Vlastné Cestovné Deka Pre Deti

€9.61


Značka:Microfine Materiál: Mikrovlákna semiš textílie Rôznych Štýl: päť štýlov pre váš výber Hmotnosť: 300GSM x 1 Hrúbka: strednej veľkosti:S:40x70cm(15.74x27.55inch) M:70x140cm(27.55x55.11inch) L:145x120cm(57x47inch) Balenie:Stlačený Oka Taška(veľkosť:9.5x22cm)x1

Package Zobraziť

FAQ

Otázka:Môžete urobiť dropshipping? Odpoveď:Áno,Ak ste objednávku,mali by ste si nechať odkaz"dropshipping" poradí,Takže som sa nebude dať akýkoľvek propagačné informácie. Otázka:Ak chcem, aby sa veľké objednávky,Je nejaká zľava? Odpoveď:Áno,viac si kúpite.viac zľavu máte.A vyberieme rýchle dodanie asi 3-5 dni po celom svete. Otázka:Môžete urobiť vlastný obraz?Čo rozlíšenie obrazu potrebujete? Odpoveď:Áno,môžeme urobiť, vlastná pláž uterák,Keď ste mi poslať obrázok,pozrite si prosím rozlíšenie obrazu.Napríklad,aby Ste objednávku "70x140cm"pláž uterák.Tak rozlíšenie je 1:2 Otázka:Je to super-absorpčného?A Ak by som chcel, aby hrubšie uteráky,Ako to mám urobiť. Odpoveď:Áno,to je mikrovlákna semišový uterák.Ak chcete objednávku hrubšie normálne uterák,môžete vyhľadávať "froté" v našom obchode.

Platby: Kreditné karty on-line je k dispozícii.Akceptujeme platby cez Paypal,T/T a Western Union. Po vašej platby vymazané doručíme vám do 3 pracovných dní. Ak existuje akékoľvek dovozné clo alebo dane, je kupujúceho zodpovednosti Záruka: 1. Hoci máme veľkú dôveru v kvalitu a ceny v každej produkty, ktoré predávame, nemôžeme zaručiť všetkých kupujúcich by byť 100% spokojný s nimi z rôznych dôvodov.Ale bez ohľadu na to, čo sa stane, sľubujeme, že sa budeme snažiť vyriešiť akýkoľvek problém nastala počas transakcie. 2.Ak máte chybné položky, ktoré si želáte vrátiť alebo vymeniť, pls nás kontaktovať do 3 pracovných dní od dátumu, kedy dostanete zásielky.

Po zaplatení objednávky,budeme posielať zásielky v rámci 5days okrem sviatkov.Kupujúci je výlučne zodpovedný za colné odbavenie tovaru O prepravnej čas,budete musieť skontrolovať vopred pre informácie o dodacej lehote do vašej krajiny.

Štítky: psy bazén, pláž mat mikrovlákna, žirafa uterák, luxary osuška, variť uterák, vlastné plavky, pláž prehoz, zavesiť uterák, plážové sukne uterák flamingo, šaty ruky uterák.


( 1 Hodnotenie )

Počet