Osuška Farbou Jemnou Sprchou Uterák Pre Kúpeľňa Plávanie Uterák Dospelých, Deti Toalla Tváre Visage Serviette Toalha

€9.09


Veľkosť: 70x140cm Textílie: Mikrovlákna Typ: osuška Vzor: Solid Farba

Package vrátane: 1pcs osuška Poznámka: 1. Ručné meranie 1-2cm chyba je prípustné. 2. Iný monitor ukazuje rôzne farby, takže farby sa môžu trochu líšiť od skutočnej farby. 3. Vzhľadom na dlhé vzdialenosti doprava produktu bude trochu skladacia, vyzerá to tak nie je plochý, ako obrázok ukazuje, ale nemá vplyv na použitie.

Pripomienky: 1. Vaša spokojnosť je náš výkon. Takže prosím, zanechajte pozitívnu spätnú väzbu a nám dať 5 hviezd po zobrazení produktov. Ak máte akékoľvek problémy, kontaktujte nás, prosím, sme radi, že slúžiť pre vás. 2. Pošlite nám e-mail pred negatívnej spätnej väzby, alebo zlé spätnú väzbu, alebo spor o stránke, budeme sa snažiť vyriešiť problém čo najskôr a aby si bola šťastná s podnikanie. 3. Sme len dúfam, že sa vám môže mať šťastný zážitok z nakupovania v našom obchode. Zásielky: 1. Položky sú dodávané len po zaplatení je potvrdené. 2. Správne podrobné adresa by sa ukázalo, že pri zadaní objednávky. 3. Prosím, kontaktujte nás čo najskôr, ak ste nedostali balík do 60 pracovných dní potom, čo expedície a nechajte nám nejakú pracovných dní skontrolovať nedoručené balíka. Platby: 1. Prosím potvrď, cena a ďalšie podrobnosti s dodávateľom pred vašej platby. 2. Prosím, uistite sa, že ste si prečítať celý popis a vyberte si svoje obľúbené spôsoby dopravy pred zaplatením. 3. Ak máte akékoľvek problémy, kontaktujte nás, prosím, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.

Štítky: anime chlapec uterák, uteráky posteľná bielizeň kúpeľňa, suché vlasy zábal, osuška flamingo, uteráky kúpeľňa so sprchovým kútom, dvere uteráky kúpeľňa, tvár uterákom, nastaviť uterák, väzby uteráky kúpeľňa, uterák uteráky kúpeľňa.


( 0 Hodnotenie )

Počet