Houndstooth Čierne a Biele Kockované Moderné Tapety Jednoduché Doplnky, Spálne, Obývacia Izba Tapety Nordic Stenu Papier Nepremokavé PVC

€23.15


Čierne a Biele Kockované Tapety na Stenu Houndstooth Moderné Jednoduché Doplnky, Spálne, Obývacia Izba Tapety British Nordic Stenu Papier

Názov:Čierne a Biele Kockované Tapiet Materiál: PVC Roll kategória: Metrický veľkosť: ( dĺžka )9,5 m*( šírka )0.53 m=5.04 štvorcových metrov/veľa/roll Imperial veľkosť: ( dĺžka ) 31.17 ft * ( šírka ) 1.74 ft = 54.24 štvorcových stôp / veľa / rollll Štýl:Houndstooth Funkcia:Vodotesný, odolný a brushable Použitie: Spálňa, Obývacia Izba, TV joj, Steny atď. Musíte si Prečítať: Tapety lepidlo nie je súčasťou, ale je možné zakúpiť v miestnom obchode. Farebné tóny sa môžu líšiť v závislosti od osvetlenia v miestnosti, obrázky na stenu pre referenčné účely. Aby sa zabránilo odtieň rozdiel na stenu, aby v jeden čas, aby sa ubezpečil, že sú z tej istej šarže/dávky. Lepšie KÚPIŤ VIAC ROLL v prípade extra odpadu a môže ponechať ako ušetrený použitie.

Zobraziť Produkt

inštalácia kroky:

Doprava :

Budeme loď položiek do 5 pracovných dní po potvrdenie platby.Čas dodania závisí od destinácie a iný faktor.Prosím, láskavo pochopiť dodacia lehota dlhšia, než na vášho miestneho predajcu. Tak normálne dodacia lehota: ES : 7-23 pracovný deň, FR : 5-23 pracovný deň GB : 5-23 pracovný deň NÁM: 7-30business dní AU : 7-30 pracovný deň NA : 5-23 pracovný deň ruskej:10-40 pracovných dní, Avšak niekedy môžu byť niektoré oneskorenia v colnej oblasti zúčtovania alebo dodávky. Prosím, uistite sa, že máte dostatok trpezlivosti pred uvedením vašej objednávky.

Vracia:

Uistite sa, že jednotlivé pôvodnom balení položky nie je otvorený, takže to môže byť predávať. Prosím, kontaktujte nás pre riešenie ak ste dostali chybný alebo nesprávne položky.Vitajte na spolupracovať.

Kontaktujte Nás:

Prosím, kontaktujte nás a požiadajte o položky, ak máte nejaké otázky premýšľal. To by bolo veľmi vítané, ak môžete, a povedzte nám vašu predstavu na položku, ktorú dostal šťastný alebo nie je šťastný. Veľkoobchod, alebo distribútorov je vítaný o predaj našich tapetu.

Štítky: rock tapety, nálepky, vložiť pvc roll, 3d wallpap, papierové krabice, kvety vintage, zelená kniha stenu, wallpap, catsuit gay, tepelné pásky, prehoz gauč, steny papiere domova krajiny.


( 1 Hodnotenie )

Počet