2 ks Bicyklov Blatníka Horský Bicykel Blatníky Nastaviť Blato Stráže Požičovňa Blatníka Krídla Pre kolesá Predné/Zadné Blatníky

€3.09


2 ks Bicyklov Blatníka Horský Bicykel Blatníky Nastaviť Blato Stráže Požičovňa Blatníka Krídla Pre kolesá Predné/Zadné Blatníky popis Produktu: Udržať vaše koleso na vlasy a čistejšie.

Jednoduchá inštalácia a odstránenie, a odolné na použitie.

Sa vzťahujú na priemer drieku menej ako 34 mm všetky druhy horské bicykle, cestný bicykel, túry, bicykel, závodný bicykel, atď Hodí 24-28" bicykle

Zadný kryt je sedlovky alebo zadný rám spar namontovaný v závislosti od vášho dizajn rámu a vyhovuje bicykle s alebo bez zadných kolies.

Ľahko nastaviteľný uhol medzi blatník a bike pneumatiky, žiadne opravy náradia; Jednoduché na inštaláciu a odstránenie, a odolné na použitie.

Parameter popis:

Typ: Bicykel predné zadný blatník

Materiál: Syntetické Vlákna Plastové

Zadné Koleso Rozmery: 20.1*3,0 palca / 52*7,5 cm(LxW)

Predné Koleso Rozmery: 12.6*3,0 palca / 32*7,5 cm(LxW)

Hmotnosť: 150g

Balenie obsahuje:

1x zadný blatník na Bicykli

1x Predný blatník

Upozornenie:

Skontrolujte, či je váš bicykel má predný panel s otvormi pred objednaním. Tento výrobok nie je možné používať na Obrie 770.

Nie je skrutkovač pre predný blatník. Potrebujete zápas podľa bicykli. Vďaka za pochopenie!

Štítky: krídla lego, fatbike blatník, štýlový bicykel blatníka, ztto horský bicykel blatník, fender skúter, bicykel blatník, bicykel stráže bahna, taiwan tuku bike príslušenstvo, bicykel blatníka, cyklus blatníka.


( 3 Hodnotenie )

Počet