3x Odolné Elektrické Scooter Zadný Blatník pre Xiao M365/ M365 Pro Elektrický Skúter Pneumatiky Splash Blatník s Zadné zadné svetlo

€4.17


3ks Elektrický Skúter blatník Zadný Blatník Podporu koncových svetiel Kickscooter Náhradné Príslušenstvo Diely, Skrutky, Nepremokavé korunkových pre Xiao M365/ M365 Pro

Funkcia:

1. Obsah balenia: 1 X zadný blatník, 1 X zadný blatník podporu, 1 X zadné svetlo. skrutky, 3 X korunkových a 1 X ochranná krytka sú tiež k dispozícii , krásne náhradné príslušenstvo sada pre profesionálne skúter Xiao M365 / M365.

2. Zadný blatník: zadný blatník chráni váš skúter od nečistoty, keď šoféruješ, prevencia bahno z farbenia vaše oblečenie. Prosím rez gumy skrutkovací uzáver do dĺžky kompatibilné s otvormi v spp, či je to trochu dlhšie.

3. Zadný blatník podpora: zadný blatník podpora môže eliminovať riziko kontaktu LED, kábel s volantom a opraviť blatník na mieste, 2 upevňovacie skrutky sú tiež k dispozícii, nie je potrebné kupovať ďalšie skrutky, len odskrutkujte zadné výstražné svetlo skrutku a opraviť blatníka podporu na váš elektrický skúter s existujúcimi skrutky, potom upravte prvky uistite sa, že inštalácia je zabezpečená.

4. Zadné svetlo: vyrobené z plastu, LED zadné svetlá, je robustný a ľahký, trvanlivý poskytovať službu čas, originálne zástrčky sa ľahko inštalujú, krásne zadných koncových svetiel bezpečnosti náhradných dielov pre Xiao M365 / M365 pro elektrický skúter.

5. Vyrobené z vysoko hustoty plastov, to blatník držiak, ľahké a odolné, ktoré môžu zabrániť blatník od biť na ceste, udržať ho na miesto, udržiavať LED káble z kontaktu s volantom, a tak zlepšiť váš zážitok z jazdy.

Špecifikácia:

Materiál: ABS + PC

Veľkosť: 310x110x55mm/12.2x4.33x2.17in (zadný blatník)

Váha: cca 145 g

Poznámka:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

2. Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1set X Elektrické Scooter Zadný Blatník Časti

[RelatedpruductTemplate] [/RelatedpruductTemplate]

Štítky: úradný xiao, fender skúter, bicykel blatník, blatníka, nabíjačka skúter pro 2, m365 xiao, pad vidlica m365, crank prowheel, blatníka skúter, elektrický skúter blatník.


( 1 Hodnotenie )

Počet