Svalový Stimulátor Masáž Ems Toner Pás trenažér Bezdrôtový Prenosné-go Zariadenie Svalov Sochárstvo Domov Masážne Zariadenia

€11.89


Svalový Stimulátor Masáž Ems Toner Pás trenažér Bezdrôtový Prenosné-go Zariadenie Svalov Sochárstvo Domov Masážne Zariadenia

Funkcie: - EMS brušný pás môže zmluvu svaly použitím elektrickej stimulácie na motorových nervy spojené s svaly z odbornej stránky. Je to 1~100Hz sústrediť svaly. Ideálne pre zdravie a život.

- Produkt má 6 režimov a 9 intenzity. Spôsob a intenzita sú zobrazené na LCD obrazovke si môžete skontrolovať pracovné podmienky (vzor typ, tempo, intenzita), a užite si tréning viac bezpečne a jasne.

- Cvičenie pre 15 minút je ekvivalent na behanie pre 2500m, a plávanie 30 minút voľne. Stačí držať na bruchu, aby vytvorili zvyk cez vibračné vlny. Môžete tiež trénovať vnútorných svalov, ktoré nebudete normálne trénovať. Vibračné pohyby svalov okolo brucha a vlaky prirodzene. Mäso okolo žalúdka padne nevedome.

- Vstavaná nabíjateľná batéria, ktoré nevyžaduje výmene batérie, môže byť použité 36-krát po úplne nabitá. To tiež eliminuje potrebu nahradiť spotrebné gél listy, ktoré môžu byť použité po utieranie conductive pad s vodou, úspornejšie.

- Predlžovací remienok je tiež pripojené, takže aj ľudia s hrúbkou waists môže používať ho s dôverou.

Špecifikácie:

LCD Displej: Áno

Materiál: Elastické tkaniny+ABS

Vhodné pre pás: 66-115 cm

Zoznam Balíkov:

1x EMS Brušný Pás

1x užívateľský Manuál

Poznámky:

1. Ručné meranie, prosím, dovoľte 1 ~ 3 mm chyba, ďakujem.

2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký ako na obrázku.

Štítky: chudnutie zariadenia, stroj de masáž, domov dievča zariadenia, ab wheel, desiatky stroj veľká, emsculpt, ems stimulácia svalov nohy, gél masážne podložky, dhl, muži svalový stimulátor.


( 1 Hodnotenie )

Počet