Ultrazvukové 40K Kavitácie Rádio Frekvencia RF Vákuové Face Lifting Pokožky Starostlivosti Masér Chudnutie Stroj

€320.87


Výhodou

1.Vyhladenie wjole telo poludníka,Vyhladenie tela,odstránenie únavy a zlepšenie kondície,môže byť použitý pre škrabanie a zlepšenie sub-zdravie v každej časti tela.

2. Zlepšenie krčka maternice, spondylóza,Prevencia a zlepšenie krčka maternice, spondylóza,zlepšenie dizzinedd,bolesti hlavy,zlepšenie ramene a krku bolesť,necitlivosť,opuch,bolesť,relisf únavy a prevencie scapulohumeral periarthritis.

3.Na zlepšenie ochorenia bedrových Zlepšiť bedrových stuhnutosť a bolesti po usadlý spôsob života, zlepšenie a zabrániť bedrových kmeň a bedrových ochorenia.

4. Upokojuje boľavé telo,podporujú krvný obeh a zmierňujú svalové napätie, bolesť a bezmocnosť po namáhavom cvičení.

5. Face lifting, Telo, prípravkov na chudnutie a hmotnosti stratiť.

Kavitačný

Využívajú sa zameral vlna vysielač projektu vysokofrekvenčné zvukové vlny(vibrácie) s frekvenciou až do 40KHz (40,000 vibrácií za sekundu) intenzívne zvukové vlny spôsobiť násilné vibrácií v tukové bunky, a výsledkom je výroba nespočetné vákuové vzduchových bublín vo vnútri a mimo tukové bunky. Tukové bunky sa bombardovaní s takou silou, že to spôsobuje introversion a zničenie jej membrány.

Na Triglyceridov (membrány) rozkladá na glycerol a voľné mastné kyseliny. A potom frekvencie rádia 0,5 MHZ ponúkne hlboký diathermy liečby, prívod kyslíka do pokožky a prenos organických živín, tak ako na posilnenie buniek, zlepšujú krvný a lymfatický obeh, aktivuje metabolizmus,odstrániť a zjemňujú bunkových tkanív, schudnúť a kontrolu obezity.

Vákuové Rádio Frekvencia

Prostredníctvom kombinácie vákuové negatívny tlak a photoelectricity,hladké lymfatického potrubia, urýchlenie metabolizmu tela, krvný obeh,urýchľuje metabolizmus toxínov a vstrebávanie živín, zmierniť bolesť,zdravia a zdravotnej starostlivosti, teda hrať na účely odstránenie kyseliny a kyseliny korekcie.Vysokofrekvenčné rádiové frekvencie môže hlboké priamo osloviť tuku telo, aby adipocyte tkaniva v rýchlo a aktívnom stave, výrobu tepelnej energie trením tepla z tela bunky,aby miestne nárast teploty, cez potné žľazy, s sacie vákuové, silná masáž prostredníctvom negatívneho tlaku. Priame tryskanie hrubé tuku, účinok je zrejmý.

Funkcie

1.Škrabanie bankovanie;

2.Tvarovanie tela;

3.Scoreness striedajúci;

4.Telo meridiánov drenážou.

Rádiová Frekvencia

Urýchliť kolagénu opätovný rast,zvyšujú pružnosť pokožky,utiahnite pokožky,odstránenie vrások.

Cold&Hot Kladivo

Otvorené póry na podporu absorpcie sérum, živiny. Zmenšenie pórov po liečbe, aby firmy a utiahnite pokožky.

Štítky: 40k model, esc chudnutie, rf machin, cavit 40k, mini vysávač, profesionálne kavitácie, 40k lebky, 6 1 kavitácie lipo laser stroj 2020, slim patch chudnutie škvrny rameno, oem ultrazvukové.


( 1 Hodnotenie )

Počet