10 Ks Princezná Bábika Módne Oblečenie Ručné Dennej T-shirt Šortky, Šaty pre Bábiku Barbie Ušľachtilý Večeru Šaty Príslušenstvo

€8.29


Doprava:

1.Náš obchod doprava zadarmo spôsob, ako sú Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus, nemôže byť sledovateľné. Aby ste sa lepšie nákupný zážitok, dúfam, že kupujúci vybrať registrované logistiky, efektívnejšie a bezpečnejšie, sledovať, či je počítač kúpiť od nášho obchodu viac ako $ 7 snažíme sa uskutočňuje prostredníctvom registrované logistiky.

Popis:

Vhodné Pre:Bábika Barbie /FR Bábika / Kurhn Bábika / Vintage Doll / a iné 28 CM-30 CM Bábiku(11.0"-11.8")

Farba: ako na obrázku

Package Vrátane: 10pcs bábiky rôznych šiat T-shirt šortky

(Nie vrátane Bábiku, a ďalšie príslušenstvo)

Poznámka:

1.Budeme pravidelne aktualizovať štýly, môžete získať niektoré výrobky, ktoré nie zobraziť obrázok.

2. Môžeme sa len náhodne vybrať šaty a kabelky, garantujeme, že všetky výrobky sú kvalitné,pls uistite sa, že môžete prijať predtým, než ste objednávku.

3.Doprava času:

Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus môže byť 15-45 deň.

Yanwen Ekonomické Vzduchu Mail môže byť 20-48 dní.

Pre zákazníkov z brazílie,čas, možno 25-90 dní.

4.Vzhľadom k streľbe stave a Hardvérové Zariadenia ako monitor jas/kontrast nastavenie atď,môžu byť niektoré malé rozdiely medzi aktuálnou položkou a tón farieb obrázkov zobraziť.

O Nás:

1.Položka prichádza z druhej strany zeme, nádej dostať vaše porozumenie a čaká.

2.Vaše podporiť nás robí posun vpred. Ak ste spokojní s transakciou, prosím, dajte nám 5 Hviezdičiek★★★★★pozitívnu spätnú väzbu,ďakujem vám veľmi pekne!

3.Ak máte akýkoľvek problém, neváhajte a kontaktujte nás pred opustí spätnú väzbu,veríme, akýkoľvek problém sa dá vyriešiť závisí dobrá komunikácia.Vďaka!

Štítky: šaty žena, anime dievča bábiku, kovboj, disney princess, doprava zdarma položky podľa dolár, bjd foto, bábika pre stojan, vrúbkované tričko šaty, šaty pre bábiku, barbi dom.


( 5 Hodnotenie )

Počet