Nepremokavé modrá zvierat vaňa opony pre kúpeľňa Roztomilý 3D zviera tlače sprchové závesy kúpeľňa opony cortina de bano

€9.75


Veľkosť

Šírka 90cm X Výška 180 cm (35.5 inch X 71inch) Width150cm X Výška 180 cm (59inch X 71inch) Šírka 180 cm X Výška 180 cm (71inch X 71inch) Šírka 180 cm X Výška 200 cm (71inch X 79inch)

Balík obsahuje:

1 sprchový záves+12pcs háčik

Nepremokavé Polyesterové Sprchový Záves

Materiál: vyhotovené zo 100% polyesteru, sprchový záves dizajn, je vyrobená z jemného polyesterového materiálu,ľahko sa čistí a udržuje utierkami vlhkou handričkou. Štýl: sprchový záves má moderný dizajn, štýl a vysokým rozlíšením. Vyzdobiť vašu kúpeľňu s umeleckého slova zmysle, vám rôznych vaňa pocit. Digitálna Tlač: HD digitálna tlač zabezpečiť, aby sprchový záves udržuje vytlačený vzor na dlhú dobu, je to stále pôvodné farby a č vyblednutiu po umytí niekoľkokrát Výhodné: Zosilnený krúžok háčik otvory pre jednoduché zavesenie .Ľahko sa čistí a udržiava.Stroj umývateľný.Ľahko sa zmestí akýkoľvek štandardný veľkosť sprchou, vaňou a pracuje s rovnou alebo zakrivené sprcha prúty

FAQ

Otázka: Ako dlho objednávky sú odoslané? Odpoveď: Zvyčajne to bude 1-2 dni. Otázka: Je vodotesný? Odpoveď: Áno, vhodné pre kúpeľňa dekorácie. Otázka: Ako vlastné inej veľkosti? A: Prosím, poslať správu a povedzte nám, veľkosť a poštovné krajiny.

Viac Farieb K Dispozícii

Štítky: oka sprchový záves, béžová luxusný sprchový záves, 34 podprsenka, deti shark sprchový záves, chodby závesom, opona sprcha, opona zlatý, batman sprchový záves, luxusný sprchový záves žltá, mačky žraloky sprchový záves.


( 2 Hodnotenie )

Počet