Deti Cartoon Sprchový Záves Set Home Decor Sovy na konári Umenie Polyester Textílie Vaňa s 12 Háčiky

€15.71


Pridať dúhových farieb, aby sa váš malý princessrsquos kúpeľňa s týmto dievčatá sprchový záves. Farebné demonštrácia plot, kvety, a roztomilý kreslený sovy sa pridať nejaké slnečné krajiny kúzlo na jej miesto. Nepremokavé polyesterové opony nie je potrebné a vložky, takže si môžete dať ho okamžite transformovať miestnosti v zlomku sekundy. Veľkosť: 72 x 72"(180 cm x 180 cm) veľkosť pre plné pokrytie vaňou a nebudete držať, aby vaše telo, alebo vaňou pri sprchovaní.Vám pohodlné sprcha skúsenosti, majú sprchu čas.

Materiál: vyhotovené zo 100% polyesteru,sprchový záves dizajn, je vyrobená z jemného polyesterového materiálu,ľahko sa čistí a udržuje utierkami vlhkou colth.

Štýl: sprchový záves má moderný dizajn, štýl a vysokým rozlíšením. Vyzdobiť vašu kúpeľňu s umeleckého slova zmysle, vám rôznych vaňa pocit.

Digitálna Tlač: HD digitálna tlač zabezpečiť, aby sprchový záves udržuje vytlačený vzor na dlhú dobu, je to stále pôvodné farby a č vyblednutiu po umytí niekoľkokrát

Výhodné : Zosilnený krúžok háčik otvory pre jednoduché zavesenie .Ľahko sa čistí a udržiava.Stroj umývateľný.Ľahko sa zmestí akýkoľvek štandardný veľkosť sprchou, vaňou a pracuje s rovnou alebo zakrivené sprcha prúty.

Štítky: dekor sova, opona sprcha, deti kovboj sprchový záves, vempaire sprchový záves, bodkované sprchový záves sady, kúpeľňa opony nastaviť, roller opony chlapec, zomrie záclony, deti opony, záves pre live priestor.


( 1 Hodnotenie )

Počet