XYj Keramické Kuchynské Nože Sady 3 4 5 Palcový Frézovanie Utility Krájanie, Nôž + Keramická Škrabka Najlepších Čierna Čepeľ Vlna Rukoväť Nožov

€8.47


XYj Keramické Kuchynské Nože Sady 3 4 5 Palcový Frézovanie Utility Krájanie, Nôž + Keramické PeelerFinest Black BladeWave Rukoväť Nožov

Balenie obsahuje: 1 * 5 palcový Krájanie, Nôž 1 * 4 palcový Utility Nôž 1 * 3-palcový Frézovanie Nôž 1 * Keramická Škrabka 3 * Nôž Zahŕňa(Váha:Cca 36 g ) Položka Úlohu: 5-palcový Krájanie, Nôž má ostré hrany, ktoré ľahko kĺže cez voskový kože nájsť na paradajky alebo akékoľvek potraviny s tvrdej kože a mäkkého stredu. 4-palcový Utility Nôž je ideálny na krájanie, lúpanie zeleniny ,ovocia a pod . 3-palcový Frézovanie Nôž je ideálny pre podrobné úlohy, ako je strihanie, peeling, mincing a vytváranie garnishes. Na škrabka Vhodné pre ovocie s a odlupovaniu, peeling, atď. Tento 5-dielny kuchár sada obsahuje musíte mať nože pre každého, kto potrebuje pripraviť rýchle a zdravé jedlá každý deň.

Láskavo pripomienka: Určené pre rezanie ovocia, zeleniny a vykostené mäso, ktoré nie sú určené na vypáčte, ohýbanie, násilné sekaním alebo boning. Byť použité na plastu alebo dreva, rezanie palube a vyhnúť rezanie zmrazených potravín alebo na povrchu guličky, skla a ocele dosky. Umývanie nôž po každom jedno použitie, najlepšie ručne s jemným čistiacim prostriedkom a nie umyť v umývačke riadu. Pre bezpečnosť je starosť, špičky a päty kotúča boli otupené. Vezmite prosím na vedomie: 1.V dôsledku rôznych oceňovacích metód, veľkosť, farba a hmotnosť výrobku môže mať mierne chyba. 2.Prosím, nevkladajte do umývačky riadu. 3.Držať je preč chid .

Štítky: keramický nôž set s držiteľa, knive, tĺkol steak nôž set, keramický nôž set, kuchyňa knive nastaviť, kuchyňa knive, kuchynské nože hezhen, držiak noža, f frézovanie nôž, kuchynský nôž set.


( 0 Hodnotenie )

Počet