Z nerezovej Ocele, Kuchynské Nože Nastaviť Nástroje Kované Kuchynské Nože, Nožnice Škrabka 6 ks Kuchár Slicer Nakiri Frézovanie Nôž Darček Prípade

€26.83


VYSOKÁ KVALITA

Nože' Blade je vyrobený Premium silné ťažkých 420J2 z Nerezovej Ocele! Čepeľ je trvalé a nikdy hrdzu lesk alebo koróziu . Môžete použiť v domácej kuchyni na varenie alebo odbornej reštaurácia . Najlepšou voľbou pre každý kuchár !

ALL-IN-ONE NÔŽ SET

vrátane 8"Kuchár Nôž,8"malý Sekáčik,8"Nožom,3.5"Frézovanie Nôž,Nožnice,a keramická škrabka. Tento kuchynské nože prichádza krásne a kvalitné darčekovej krabičke, vďaka tomu je ideálny darček pre priateľa alebo niekto milovaný,dokonca aj sami.

Extrémne ostré:

Každý nôž je vyrobený z kované vysoko uhlíkovej ocele. Čepele sú potom ručne nabrúsené a napokon satin hotové, ktorý poskytuje dokonale ostrý a efektívna hrana, že sa zachová ostrosť na dlhú dobu, dokonca aj s ťažkými každodenné použitie.

Komfort a Bezpečnosť:

Rukoväte sú vyrobené z dreva pre ľahké manévrovanie, pohodlné, a protišmykové rukoväte.Každý nôž má zostatok celkom rovnomerne rozložené medzi čepeľ a rukoväť, Ak používate nôž veľa pre veľké množstvá zložiek, vyvážený nôž ponúka oveľa menšiu záťaž na rameno.

Všetky výrobky sú preverované starostlivo pred skladovanie a balenie dobre na odoslanie. Prosím, vyberte si správnu veľkosť, alebo farbu, čo chcete, my vám pošleme zásielku ako vaše vybrať v objednávke. Pre tie výrobky, viac ako jednu farbu, aby sa rozhodli, prosím zanechať odkaz pre farby sa vám chce, inak budeme posielať vaše objednávky s náhodné farby. Obrázky produktov boli prijaté v druhu, s displejom, osvetlenie, prostredie dôvodov možno mierna odchýlka jav, prosím, v druhu prednosť. Vzhľadom na ručné meranie, tam možno 1cm-3 cm tolerancia, prosím, láskavo pochopiť a uistite sa, že nemáte myseľ pred mieste objednávky. Zvyčajne, budeme posielať zásielky do 48 hodín po prijatí platby. Ak transakcia je v Hong Kongu a Číny štátny sviatok, odovzdanie čas by byť omeškané, Prosím pochopiť. Ak chcete vyjadriť doručenia (EMS/DHL/FedEx/UPS), prosím kontaktujte nás, my sa vypočíta poštovné pre vás, alebo si môžete overiť Poštovné a Balenie pre referenčné účely. Všetky výrobky sú vkladané ručne, môže byť trochu chybu, ak sa dostanete nesprávnu položku, alebo chybný, prosím neváhajte a kontaktujte nás okamžite, budeme kompenzovať, ďakujeme vám za pochopenie. Úprimne vás pozvať na dovolenku Pozitívnu spätnú Väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité a musí byť povzbudzovaní k nám, budeme sa snažiť vyriešiť všetky problémy, ktoré by mohli byť problémy a ponúknuť vám tie najlepšie služby, Vďaka za vašu podporu.

Štítky: knive, nakiri nože, kuchár nôž, mosadz nôž, kuchyňa knive nastaviť, kuchyňa knive, kuchynské nože hezhen, nôž nakiri, 7cr17 nôž z ocele, kuchynský nôž set.


( 0 Hodnotenie )

Počet